Sminkjobb för Eniro dag 2

Datum: 2010-03-19 Tid: 16:30:30

Vaknade 05.40 och kände mig rätt pigg även om det känns väldigt ovant och surt att kliva upp så tidigt. Men jag ska inte gnälla, jag ska ju faktiskt och jobba med ett trevligt team idag.
Lät Magnus sova till 06.30 sen var det dags för honom att göra mig sällskap vid frukostbordet innan han var så söt och gullig och körde mig till jobbet i Hammarbysjöstad. Han är den bästa!
Idag var det andra dagen för plåtningen med "Eniro" och det var 4 modeller som skulle sminkas, 3 tjejer och 1 kille. Alla var supergulliga och trevliga så tiden bara rann i väg. När vi var klara med smink och hår så tog vi en taxi in till St.eriksplan, Rörstrandsgatan till café Levinsky. Där satt de andra statisterna som knappt skulle synas och väntade på oss, men de skulle inte ha något smink. Fotografen Mats bjöd på fika innan det var dags att börja jobba. Plåtningen skulle ske utomhus så det var tur att vi hade plusgrader idag, tyvärr ingen sol men det funkade ändå.
Jag avr bokad fram till kl 12.00 men vi blev klara strax efter kl 11.00 så det blev en fin timlön ;)
Magnus kom även och hämtade upp mig efter jobbet då hade han hunnit med att träna innan. Så åkte vi förbi på tidningen "Chef" och hämtade upp mitt smink som jag glömde kvar på Grand Hotell i onsdags.

När vi kom hem igen så åt jag lite lunch och kl 13.00 infann jag mig på gymmet. Höll på somna hemma i soffan efter lunchen, men jag visste att jag skulel få ångest om jag inte hade gjort mitt gympass idag så jag pallade mig i väg ändå. Och skönt var väl det, det gick superbra att gymma idag, ökade i de flesta övningarna. Så jag är rätt stolt över mig själv.

Idag skulle vi egentligen få besök av min vän Helena och hennes Kris, men han åkte på magsjuka i natt. Så de stannar hemma, och lika bäst är väl det så han inte smittar oss. Tråkigt att de inte kunde komma bara, vi som hade planerat en massa skoj hela helgen, köpt hem massa mumma till lördagen osv. Men då får vi gotta i oss det själva.

Ikväll blir det pasta, jag ska laga en god pasta med fläskfilé, rödlök, färska champinjoner, minimat grädde 4% och lite annat smått och gott. Jag har varit såå sugen på pasta hela veckan.....=)
Och sen blir det lite mango och honungsmelon framför tv´n, kanske en bra film, vem vet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback