Shopping, shopping, shopping

Datum: 2010-03-01 Tid: 15:41:16

Idag var det upp och hoppa i bra tid även om det är lördag. Det är både sportlov för folk och läning så det kommer att vara fett med folk på både Ikea och i Skäris. Så det är bra om vi är där i god tid =)
Efter en underbar frulle med havregrynsgröt, fruktsallad, ägg, nybakat bröd med rökt kalkon och apelsinjuice så var vi fulladdade med energi för att orka med dagens shopping.

Vi började dagen på Ikea, som vanligt var det fullt med folk och svårt att få en parkering. Jag hatar verkligen Ikea....men vad gör man inte. Vi som absolut inte skulle handla någonting, kom ut där ifrån 500:- fattigare. Det blev 2 olika uppsättningar med soppskålar, salladsskål, badrumsmattor och ljus som doftade tropical fruits.
Sedan vidare till Skärholmens C där vi började med att käka lunch, libansesiskt så klart! Fylla på energiförrådet lite...och det gjorde nog oss alla gott. Där blev det ännu mera ljus (rosa) från Lagerhouse, de hade ljusveckor så det var 30% på alla ljus. Köpte kökshandduk, grytlappar och förkläde från märket "Ed Hardy".


  

Tog en tripp till Stalands möbler, men där fyndade vi ingenting, men det var trevligt att se vad det är för färger som kommer i vår/sommar. Så nu vet jag & Magnus på ett ungefär vad vi ska ha =)

När vi kom hem så hade jag lite sminkkurs för Elina, då hon varit missnöjd med sina sminkprodukter som hon köpt från Mist. Men idag så inhandlade hon en hel del nytt från både Make Up Store och Face. Ny foundation, nytt mineralpuder, rouge, ögonskugga mm. Så jag sminkade henne och visade lite tips och trix, så att hon kan använda allt hon köpte på rätt sätt. Hoppas att hon kommer att använda allt nu och att hon lärde sig någonting av mig.

Under tiden så spelade grabbarna tv-spel och sedan drog de iväg till Heron City och köpte med thaimat hem. Vi köpte fyra olika rätter som vi alla åt lite av varje, kycklingspett med jordnötssås, biff med thaibasilika, kyckling med grön curry och Pad thai. Mums!

Åt det framför tv´n med en massa tända ljus och Melodifestivalen rullande i bakgrunden.
Senare på kvällen så blev det kladdkaka och vaniljglass och filmen "Bröllopsfotografen" (andra gången vi ser den, men den är ju så bra).
Sedan var alla så trötta så då var det dags att sussa lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback