Bollnäs here we come

Datum: 2010-03-10 Tid: 18:57:59
Idag bar det i väg till Bollnäs, åkte från Sthlm vid 13-tiden och var i Bollnäs vid 16-tiden. Skönt att äntligen köra bil på bar mark, ingen mera snö eller is på vägarna.
När vi kom fram så bytte vi om till träningskläder och gav oss ut på en timmes promenad, skönt att komma ut och röra på sig i vårsolen. När vi kom hem till mor och far igen så stog maten på bordet, skönt att bara slå sig ner och äta.
Kvällen blev soft, satt framför tv´n och kollade lite och snackade om mina framtida affärer och ideér. Blev ännu mera taggad och inspirerad att köra igång efter mitt samtal med världens bästa föräldrar.

VAD ROLIGT!

Måste berätta något roligt som hände idag, jag sökte ett jobb som hudterapeut på Stureplanskliniken för ett tag sen för skoj. Jag är ju inte ens hudterapeut, men jag chansade och skrev om allt jag kunde. Och gissa vad som hände igår? De mailade mig och berättade att de tillsatt tjänsten som hudterapeut men att de gärna ville att jag skulle börja jobba timmar åt dem med hårtransplantation. Har ju inte heller den utbildningen, men den skulle de stå för. Så nu ska jag dit på möte om några veckor, ev få utbildning om det känns bra för mig och sedan även få provjobba. Haha! Hur roligt är inte detta? ;) Händer detta mig?
Det som vore ett plus att få jobba där är att man kanske kan få rabatt på alla deras behandlingar (tex på botox, rectylan, laser fettsugning mm.) 
Och jag är ju inte den som är den, skulle kunna tänka mig lite av allt ;)

Känns verkligen som att allting håller på att vända för mig just nu. Allt går åt rätt håll, hoppas att det fortsätter så och att allt blir så bra som jag har tänkt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback