Utflykt till Hjo

Datum: 2010-06-18 Tid: 15:51:55

Åh vad trött vi var idag, vi sov ända till 09.30. Det tog på krafterna att springa runt på Ullared igår =) Efter att ha fått i sig lite frukost så var det dags att göra sig i ordning. Tog sedan bilen till Hjo där vi skulle leta efter ett tyg/gardiner som vi vill ha. Vi hade även tänkt att luncha där nere vid hamnen, men stället var tyvärr stängt. Så i stället så åkte vi tillbaka till Skövde efter att ha gått runt lite i hamnen. Mötte upp "Nippen" Edmund, Magnus kompis som tävlar i sveriges starkaste man osv. Så käkade vi lunchbuffé med honom på "Thaihouse". Vi satt där bra länge och bara pratade och pratade. Han bjöd upp oss till Sundsvall den 9 juli då han också ska vara med och tävla i "Strongman" unders "Sundsvalls gatufest". Så vi får väl se om vi är lediga då =)

Nu sitter vi här hemma och väntar på att klockan ska bli 17.00 för då ska vi till bästa Thomas & Elina. Äta lite god mat, umgås, se bebismage och bara mysa. Det är alltid lika roligt att träffa dem så jag ser verkligen fram emot kvällen.

Bilder från Hjo

  


Magnus och Kissen (Elina & Thomas katt)



Magnus känner på tvillingarna =)

 

Elinas underbara och goda dessert, pannacotta med hallon och passionsfrukt, mums!


Kommentarer
Postat av: Anna Jonsson

Vad mysigt ni verkar ha det i Skövde!!!:) Hoppas vi får till det att ses snart!!! Hälsa och mys så mycket ni bara orkar:) Puss puss...

2010-06-18 | 20:03:19
URL: http://trettipluss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback