Solat på Långholmen

Datum: 2010-06-27 Tid: 19:46:35

Blev väckt klockan 09.00 av att mamma ringde, då tyckte hon att det var dags för mig att kliva upp. Tanken var ju att jag skulle träna i morse, men gymmet är fortfarande stängt och öppnar åter på måndag =)
Så då packade jag väskan och åkte över till dem efter att Magnus hade kommit hem och jag fått lite frukost i magen.

Gick ner till Långholmens bad och la oss och stekte, det var riktigt varmt och skönt. Huden riktigt brände...I like! Jag blev nästan sugen att hoppa i plurret, men jag hoppade det den här gången. Vi låg där bra länge tills det var dags att stoppa något i magen. Så då gick vi till ett café i närheten och tog en lättare lunch innan vi gick ner till campingen igen. Medans mamma och pappa var och gjorde sig i ordning så satte jag mig i solen igen och stekte ännu mera =) nu j*vlar ska jag bli brun.

Sedan lånade pappa min bil och åkte och fixade lite saker och då passade jag och mamma på att ta en promenad. Det är ju så vackert och fint här, massor av grönområden och vatten. Det var nästan så att jag inte ville åka hem. Men efter fyra så begav jag mig hemåt för att hinna hem tills Magnus skulle vakna. På vägen köpte jag med mig en tonfisksallad, mums!
Vi tittade lite på fotbollen tillsammans, vi såg när Tyskland spöade England. Och när dommarna gjorde en dundertabbe, de dömde bort en mål som var inne (England).....vilken miss!

Och nu sitter jag ensam här hemma igen och funderar på vad jag ska göra??? Läsa lite eller kolla in filmen "Remember me". Känner mig så trött efter att ha varit ute i solen hela dagen, det tar på krafterna. Så jag kommer nog att somna tidigt i kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback