Glass i Gamla Stan

Datum: 2010-06-23 Tid: 23:41:33

Under den tiden jag och Magnus låg nere vid badet så hann vi få en riktigt bränna. Det hettar och nästan bränner i ansiktet och på bröset på mig....me like! Äntligen börjar man bli brun igen ;) I like!

Det blev ingen bio för våran del, helt sjukt att gå på bio, sitta i en varm biosalong i den här värmen som vi har haft idag. Så i stället så blev det lite god ugnsstekt kycklingfilé med en sallad gjord på sugernaps, melon, blandsallad, gurka, coctailtomater och till det min nya favorit Zetas "hallonbalsamico", den är så underbar....mums!



Tog sedan bilen in till Gamla stan för att strosa runt där en stund längst med vattnet och för att sedan mumsa i oss en varsin glass från Lejon & Björnen. Så himla mysig kväll, sitta där med en glass i handen med älsklingen och bara gotta sig och kolla på en massa människor.

 
 

När vi kom hem igen så hade vi lite hemmabio eftersom det inte blev någon riktigt bio. Vi tittade på filmen "Prince of Persia - The sands of time" och myste i sängen. Jag fick även 40 min massage, bortskämd? Ja, jag vet! Men det är jag så värd!



Om filmen:
Den äventyrslystne prins Dastan gör gemensam sak med prinsessan Tamina för att hindra en ond härskares från att lösgöra en sandstorm som kan förstöra världen. Filmen är baserad på tv-spelet Prince of Persia.

Så tyckte jag:
En spännande och häftig film. En helt ok äventyrsfilm med bra skådespelare, bla Jake Gyllenhaal.

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback