En tuff dag

Datum: 2010-06-10 Tid: 20:19:01

Igår kväll vid 21.30 så kom vi hem till Sthlm efter en mycket jobbig dag. Vi käkade hemma hos mor och far innan der car dags att bege sig hem till storstan efter 1 underbar vecka hos mor och far i Bollnäs, synd att den skulle avslutas som den gjorde. Vi packade upp det mesta som vi hade med oss, sedan så kröp vi ner i sängen. Magnus spelade tv-spel (han ska vända på dygnen nu inför nattjobbet hela helgen) medans jag tokslocknade direkt. Jag somnade vid 23.00 och vaknade 12 timmar senare vid 11.00! Gissa om jag var matt och trött efter gårdagen. Jag sov som en stock hela natten, så himla skönt och välbehövligt.
Kände inte alls för att träna idag, huvudet bultade och jag känner mig inte riktigt på humör för att träna idag. Jag får träna desto hårdare i helgen.

Magnus klev också upp vid 11-tiden, käkade lite frulle och gjorde oss sedan i ordning för en liten tripp. Vi åkte först till Plantagen för att köpa blommor till våra nya blomlådor som vi ska ha på balkongen. Men de hade inte blommorna som vi ville ha, så då åkte vi vidare till Hornbach och där hittade vi dem. Så nu ska vi hem och plantera och göra fint på balkongen. Vi åkte även förbi Stalands möbler för att leta en ceriserosa skål som jag vill ha, men den fanns inte där. Så då får det bli en tur till Södertälje någon dag och shoppa lite i den underbara inredningsaffären som vi hittade när vi var där sist. Vi handlade även mat till helgen på Kvantum och så fick det bli thai take away från Heron City till lunch då ingen av oss var så sugen att ställa oss och laga mat idag.

Avnjöt den goda thaimaten ute på balkongen i solen som äntligen tittade fram efter en mulig förmiddag. Vid 16-tiden så var det dags för Magnus att sova i några timmar igen. Då gjorde inte jag så mycket, pratade i telefonen med mormor, tittade runt lite på nätet. Försöker att ha saker att göra hela tiden så att jag inte bara sitter och tänker på farfar som är himlen.

Strax efter 19.00 så åkte Magnus och jobba och då stoppade jag lite mat i magen och nu sitter jag här och väntar på att  "Kniven mot strupen" ska börja.
Sen blir det nog sovdags för mig så att jag kommer upp i skaplig tid imorgon och tränar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback