Back to Stockholm

Datum: 2010-06-22 Tid: 21:08:34

I morse klev vi upp klockan 08.30 och klockan 09.00 låg jag ute på gräsmattan och försökte att få lite bränna. Första gången i år som jag riktigt ligger ute och steker och det är riktigt kanonväder ute. Under tiden så höll Magnus på att tvätta, polera och putsa på bilen =)

Klockan 13.00 så åkte vi till Golfrestaurangen och lunchade med Thomas & Håkan. Dagens bestog av salladsbuffé samt stekt fläsk, mycket gott var det, riktigt husmanskost.

Sedan skjundade vi oss hem för att packa klart allting och sedan ge oss i väg hem till Sthlm. Självklart så blev det ett stopp på "Rattugglan", köpte 1 kg godis (endast lördagar). Eftersom klockan blev mycket när vi rullade in i Sthlm så fick det bli thai take away från Heron City.
Middagen avnjöt vi på balkongen i värmen, det blev kyckling med cahewnötter samt biff med bambuskott och champinjoner, mums!

Nu har vi packat upp det mesta från våran semester, allt vi har shoppat osv ;) Så nu blev garderoben ännu fullare än vad det redan var ;) Vi måste flytta till något större snart, vi får inte plats med allt =( Och mer och mer vill man ha ;)

Läste ut boken "Pepparkakshuset" idag och har även hunnit börjat på "Syskonkärlek".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback