Stek på Orbaden

Datum: 2010-07-05 Tid: 23:14:11

Vilket underbart väder, 30 grader varmt och inte ett moln på himmelen. Klockan 11.00 så intog vi beachen "Orbaden" (Hälsinglands riviera). Vi låg där i flera timmar och lapade en massa sol, mer bränna åt folket! Badade flera gånger, välbehövligt dagar som denna. Senare på eftermiddagen så ledsnade mamma och Magnus medan jag och pappa (soldyrkarna) lätt hade kunnat sola i några timmar till. Så då åkte vi hem, svängde förbi Coop och köpte 3 l jordgubbar att mumsa på.
Till middag så grillade vi och hade en massa goda tillbehör till, mums!
Senare på kvällen fick vi besök av min kusin Krille hans 2 åriga son Thom och Krilles nya tjej Jennifer. Vi satt ute på terassen och myste i kvällsolen, åt lite jordgubbar och glass. Det var första gången jag såg mitt kusinbarn Thom så det var ju roligt, han var ett riktigt litet busfrö.

Lille Thom



Kusin Krille med en blöja på huvudet, så söt så!

 

Det är gott med alkoholfri öl ;) skål!





När de hade åkt hem så satte vi oss inne och tittade på filmen "Farsan" (jag och Magnus hade redan sett den på bio). Trött som jag var så slumrade jag till lite då och då. Somnade gott sen när det var dags för det.....Hoppas vi får fint väder imorgon också!

Magnus trivdes som fisken i vattnet i Orbaden....



Hälsinglands "pärla" Riviera "Orbaden"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback