Picknick i Vasastan

Datum: 2010-07-21 Tid: 17:00:14

Det blev ingen middag igår kväll, älsklingen var tok för trött för att orka gå ut. Så i stället blev det hämtmat och gotta oss ute på balkongen. Vi ska ta restaurangbesöket en annan dag/gång då Magnus inte har jobbat natt =)

Tisdagen började  med att äta lite frukost och sedan göra lite sallad inför dagens picknick. Åkte sedan till Kvantum och köpte lite varmrökt lax, hjortronvisp, nybakat bröd, mm. Mötte upp Daniel, Emma och deras lilla Freja för att sedan gå ner till Vasaparken och mysa.
Hade det jättemysigt och trevligt i värmen, med trevligt sällskap, god lunch och en bebis att mysa med. Fick äntligen hålla i lilltösen, busa, mysa och gosa men henne...så härligt.
Efter några timmar så blev vi lite glass och kaffesugna så vi gick upp till café "Glass" och köpte lite italiensk kulglass. Jag tog två kulor, choklad och passion, mmmm så gott!
Senare på eftermiddagen så åkte vi hem och storstädade och röjde. Bytte sängkläder, sofföverdrag, dammade, dammsög mm. Så nu är det snyggt och rent här hemma igen.



På kvällen så fixade jag till mina naglar lite samtidigt som jag tittade på några avsnitt av "Andra avenyn"... Jag är helt såld på den serien, just nu är den så sjukt spännande. Kröp ner i sängen breved Magnus när jag var klar och så tittade vi på ytterligare 4 avsnitt, han gillar också den här serien =)

 





Kommentarer
Postat av: Emma-Lee

Ja det känns jätteskönt :-D Hoppas att det ordnar sig för dig också!!

Tack

2010-07-27 | 23:03:13
URL: http://metrobloggen.se/emmalee
Postat av: NINNIE

sv; Åsby heter det... ligger utanför Hallstahammar ungefär...

2010-07-28 | 12:30:06
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Morgankristiane

Very well done site! Please keep up the good work.

2012-06-21 | 10:24:14
URL: http://morgankristiane.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback