En dag i Göteborg

Datum: 2010-07-16 Tid: 21:25:06

På tisdagen så klev vi upp vid 08.30 för att äta frulle för att sedan komma i väg så fort som möjligt. Bestämde oss för att svänga förbi Gekås/Ullared och titta lite. Men det skulle vi aldrig ha gjort, shit vad folk. Jag har aldrig sett så mycket folk där, vi fick t.o.m åka och leta en parkering plus att alla vagnar var slut. Men eftersom vi inte skulle shoppa så mycket så räckte det med en korg för våran del. Men den blev väl fylld den också även om vi bara skulle leta efter de turkosa gardinerna som var slut sist vi var där. Men de fanns inte idag heller....=(

Shit hur människor är, de blir tokiga, helt galna när de kommer till Ullared. River, sliter och armbågar sig fram
för att få tag i det de vill ha....och varför ska folk ha med sig sina ungar dit (stackars barn, i den här värmen och tränsgseln). Först så har de sin kundvagn och sin barnvagn som de bökar sig fram med.....usch vad jobbigt säger jag bara. Lämna barnen hemma!

Åkte sedan vidare till Göteborg och till Lisebergs camping där mamma och pappa hade parkerat sig och sin husbil. Plockade upp dem och åkte ner till stan för att strosa lite på stan. Jag var inte så shoppingsugen, tycker inte att shoppingen är så bra i Götet, speciellt inte när vi har allt och lite till här hemma i storstan.
Fick en vit klänning/tunika av mamma från Rut m.fl (den affären har vi inte i Sthlm).

Har tänkt på en sak varje gång jag är i Götet, vad trevlig alla är här. Vänliga, gulliga och trevliga jämfört med oss snobbiga stockholmare som sällan bjuder till lite extra när vi möter nytt folk. Hur man blir bemött i butikerna, på caférna, restaurangerna mm....Undrar hur det kommer sig?

Pappas kusin och hans tjej och lilla dotter bor i Göteborg så nu när vi ändå är här så åkte vi förbi dem och tog en fika. Fastnade kvar där ett bra tag, det var ju inte igår man träffade honom så det var trevligt.

Sedan tog vi med mor och far till restaurang "Caleo" inne i stan, där jag och Magnus har varit och ätit förr. Ett mycket trevligt och mysigt ställe med god mat och trevlig service. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans, åt och drack gott. Vid 21.00 så körde vi tillbaka mor och far till campingen innan vi åkte vidare till Skövde för att sova där. Pappa erbjöd sig att bjuda oss på en hotellnatt, men det kändes lite onödigt när Skövde bara ligger ca 1tim och 40 min där ifrån och vi bara ska sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback