5 tim i bil....ingen höjdare inte!

Datum: 2010-07-05 Tid: 23:38:37

Sov till 10.00 i morse, hur skönt som helst. Käkade lite frulle, gjorde oss i ordning, packade och gjorde klart allting för hemresan i eftermiddag. Vid 11.00 så åkte vi till biblioteket och lämnade tillbaka några böcker och lånade några nya, bla "Kalla nätter" av Jessica Andersson och en av Karin Fossum. Tog en tur förbi Dollar och köpte lite lite smått och gott, rengöring, deo, en pajform, mm. Vi passade även på att stoppa lite lunch i magen, så det fick bli tacotallrik på NK nere på stan. Vi satt ute i solen och njöt, myspys.

Klockan 13.00 så hoppade vi in i bilen, pappa och hans vän Sascha och hans son Robin åkte också med. De ska nämligen flyga ner till Tyskland ikväll. Så efter att ha släppt av Magnus hemma i Sthlm så att han får sova några timmar innan han går på nattskiftet så åkte jag vidare till Skavsta/Nyköping och lämnade av pappa, Sascha och Robin. 5 timmar i bil en sån här fin och solig dag är inget att rekommendera, shit vad trött jag blev. Hann nästan precis hem och pussa Magnus hej då innan det var dags för honom att ta bilen och åka och jobba.
Så var man ensam igen då? Hur ska det gå? Sova själv! Tur att det bara är 3 nätter sen har vi 1 vecka semester ihop igen.

Ringde Helena idag, vi har inte pratat sen midsommar och då blir det lätt att vi fastnar i telefonen. Så den här gången pratade vi i 2.5 timme =) då har man mycket att prata om =) men vi har ju alltid lika roligt!
Nu är det nog dags för mig att krypa till sängs och läsa lite. Jag ska upp tidigt imorgon och sola i några timmar innan jag ska iväg och träna och sedan planera min Magnus kommande semestervecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback