NYÅR 2009

Datum: 2010-01-02 Tid: 18:58:35



Magnus vaknade tidigt som alltid, men han lät mig sova vidare i 1.5 tim. Då käkade jag lite frukost och sedan ställde jag mig i köket och började med förrätten till kvällens nyårs middag. Hoa Hoa´s räkbakelse ska vi göra, mums så gott! När Magnus var klar med bilen så kom han upp och gjorde mig sällskap i köket. Insåg att vi behövde både mer bröd och fler räkor när vi hade förberett allt, så Magnus drog iväg till affären för att köpa det. 1.5 tim senare så var vi klara. Vill bara sätta tänderna i dem och äta upp dem allihopa =) de är ju sååå goda!
Käkade lite lunch och fixade lite innan vi bestömde oss för att sova lite middag för att vara så pigga som möjligt till kvällen. Åh så gott det var, riktigt skönt att slumra till så där mitt på dagen 1tim el 2 tim ;)
Tidsoptimist som jag är så trodde jag att jag skulle behöva ca 1.5 tim på mig att duscha, tvätta håret, föna håret, locka håret, sminka mig, klä på mig mm....men det gick ju så där som alltid =( 2 tim tog det så vi blev lite sena...Vi skulle vara där kl 17.00 hos Thomas & Elina, men vi kom 17.30 men som tur var så var vi inte sist för ca 1 tim senare ändå så dök Patrik och Line upp.

Grabbarna Grus ;)



Min snygga hunk till pojkvän ;) grrr....



De duktiga och händiga tjejerna stog i köket och fixade allt...underbara Therese & Elina!



Thomas & Elina hade en otroligt vacker och snygg julgran...en sån vill jag också ha när jag bor större!
Den är pimpad i lila och silver, matchar deras inredning mycket bra ;)

 

De hade dukat och gjort så fint så det var ritkigt trevligt att slå sig ner vid bordet tillsammans med alla underbara vänner från Skövde.



 Till förrätt var det Hoa Hoa´s räkbakelse, till varmrätt blev det helstekt fläskfilé fylld med mozarella och soltorkade tomater och potatiskaka inlindad i bacon med västerbottenost =) Mumsigt värre! och till efterrätt serverades det en frozen citroncheezecake på pepparkaksbotten med björnbärssås....mmmm mums, mums så gott! Och inte npg med det, efter tolvslaget blev det kaffe och en nybakad och fluffig morotskaka, mmm så gott...en massa gott hela kvällen!

  



Mellan rätterna så blev den en hel del "bara sitta och hänga" och "snacka", alltid lika trevligt, symd att tiden rinner i väg fort. Spelade lite sällskapsspel "Alias", jag & Therese var ett par och vi kanske inte var de bästa men vi hade nog roligast, shit vad vi fnittrade och skrattade =) men vi kom i gång på slutet och då gick det riktigt bra, vi behövde bara värma upp lite ;)

  

Magnus ville ta med sig Thomas & Elinas misse hem....myskissen!



Kl 23.45 så klädde vi på oss och gick ut för att titta ut över Skövde stad och titta på de vackra fyrverkerierna som smälldes av vid tolvslaget.
Hej då 2009 och välkommen 2010 som jag hoppas att kommer att bli mitt år!
Kvällen var jättelyckad tycker jag, hade jätte mysigt, trevligt och roligt. Vi åt och drack gott, och kvällen bjöd på många skratt mm.
Klockan 02.00 så begav Magnus och jag oss hemåt, vi skulle gå hem. Det var ritkigt skönt att komma ut, få lite frisk luft samt att få röra på sig efter allt frosseri.

GOTT NYTT ÅR!




Kommentarer
Postat av: helena

klart de kommer bli ditt år gums! mycket bra kommer hända detta år ju =) bort med de gamla och in med de nya ;)

2010-01-02 | 20:24:16
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback