My Love is Home

Datum: 2010-01-13 Tid: 19:24:21
Hämtade upp min älskling på arlanda kl 14.30....skönt att veta att han aldrig kommer åka upp dit igen (inte ensam igen i allafall). För sista gången han ska dit den 21 jan då ska jag med upp....titta när min duktiga pojkvän tar examen som sjukgymnast. Och nu börjar mitt & Magnus liv tillsammans "på riktigt" för nu blir vi sambos på heltid.

Eftersom både var superhungriga och ingen utav oss hade hunnit med att äta lunch så svängde vi förbi Donken och åt en varsin hamburgare. Måste ha varit sjukt hungrig...för jag åt upp en hel Big Mac, och det var länge sen sist.



Det hände en liten rolig sak inne på Donken, jag hade fyllt upp 2 st pappmuggar med ketchup och hade även sugrör, salt, peppar och servetter i handen. Och vad händer? Jo klantiga "innan mens Linda" tappar ut all ketchup på golvet. Och så hör jag efter en stund att en utav killarna som jobabr där: Men vad f*n jag svabbade ju golvet för 5 min sen.... (hahahhaha....och det var mitt fel) Han måste ju ha förstått att det var jag, eftersom det bara var jag och Magnus där inne som käkade. Men vad f*n jag har betalat för maten och de har betalt för att jobba och i deras uppgifter så ingår väl städning. Sluta gnäll!!!!

Till middag så lagade jag ugnsgrönsaker med lövbiff som jag fyllt med ost smak av taco och gjort en sås på lättgrädde som jag hällde över, hackade lite tomater som jag också la på och så in i ugnen. Måste ju skämma bort pojkvännen nu när han var så duktig och klarade tentan. Så medans han låg på sängen och spelade tv-spel så stog jag i köket med i.poden på högsta volym och sjöng för fulla muggar medans jag lagade mat. Jag borde få göra ett matlagningsprogram och då skulle det heta "Den sjungande kocken Linda".



Såg en utav världens bästa filmer igår, den var så sjukt bra...alla måste bara se den här!
"Gifted hands: The Ben Carson story".



Om filmen:
Unge Ben Carson växer upp i ett splittrat hem med fattigdom och fördomar, där hans betyg blir sämre och hans hopp falnar. Men ändå förlorar hans mor aldrig tron på honom. Hon inspirerar honom att aldrig ge upp och ta de chanser hon själv aldrig fick. Hans tro på sig själv fick honom så småningom att bli en av världens ledande neurokirurger.
Unge Ben Carson växer upp i ett splittrat hem med fattigdom och fördomar, där hans betyg blir sämre och hans hopp falnar. Men ändå förlorar hans mor aldrig tron på honom. Hon inspirerar honom att aldrig ge upp och ta de chanser hon själv aldrig fck. Hans tro på sig själv fick honom så småningom att bli en av världens ledande neurokirurger.

Så tyckte jag:
Vilken mäktig och underbar film. En riktigt tårdryparfilm....snyft, snyft. Älskar dessa verkligehtsbaserade filmer. Cuba Gooding jr är helt fantastisk som Ben Carson, grym skådis.
Kan inte säga så mycket mer, utan se den här ni kommer inte att bli besviken.

+++++

Kommentarer
Postat av: Annette

Såg också den filmen igår, verkligen kanonbra! Jag tyckte Ben´s mamma var helt underbar!

2010-01-14 | 19:21:11
URL: http://www.annetteskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback