En skön lördag med trevligt sällskap

Datum: 2010-01-04 Tid: 21:30:13

Förmiddagen tillbringade vi hemma hos Micke och Therese och gotöserna Agnes och Ella ute i Stöpen i Skövde. När vi kom så låg mamma Therese och minstingen Ella och sovmiddag så vi softade i soffan med Micke och agnes, tittade lite på gamla julkalenderna "Trolltider", det var inte igår man såg den. Sedan blev det lite fika när resten av familjen kommit ner och gjort oss sällskap, vi mumsade i oss lite glass. Satt mest och pratade och bara umgicks medans lilla Ella satt fastklistrad framför favoriten Lotta på bråkmakargatan på tv´n. Så himla go och söt, det går knappt att få kontakt med henne när den filmen är i gång ;)

 


 

Ett minne!
När jag ser den filmen så tänker jag på när jag och min vän Helena skulle gå på bio 1992, på just den när den kom ut i lilla byn Arbrå där vi bodde när vi var små. Vi hade köpt dricka och snacks, satt oss till rätta i biosalongen och var väldigt förväntansfulla. Det börjar med att på biopduken syns turtles, jaja tänte vi...det är nog bara reklam el en trailer för filmen. Men efter ca 15 min så var vi tvugna att gå ut och fråga biopersonalen, och det visade sig att det var turtles den dagen och att Lotta kommer att visas nästa vecka.
Kommer dock inte ihåg om vi gick tillbaka in i salongen och såg klart på turtles eller om vi gick hem???

Kl 17.00 var det dags för middag hemma hos Magnus mor och far. Idag blev det ugnsgrönsaker och kycklingfilé med chilibea samt våran sås gjord på fetaost/lätt creme fr, vitlök och kryddor....Åh så gott det var =) Mums, mums! Softade en stund innan vi åkte hem till Thomas och Elina. Där bänkade vi oss i deras sköna soffa och tittade på Robinson. De bjöd på en underbar och god fruktsallad med jordgubbar i och vaniljvisp ;) Mums! Var kvar där till klockan blev tolv, då var det dags att åka hem och sova. Tiden går så fort när man har trevligt, när man har mycket att prata om osv. Trivs så otroligt bra med Magnus vänner och deras respektive, önskade många gånger att man kunde bo lite närmare dem, så man kunde träffas lite oftare. Tänk om fler kunde vara som dem!


Kommentarer
Postat av: Therese W

Ni är oxå alltid lika trevliga att umgås med:)hade varit super kul om ni bodde lite närmare.Tack för senast och på nyårsafton var super trevlig. Vi var ju grymma på spelet :)massa kramar från mig

2010-01-05 | 16:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback