Tröstshopping efter läkarbesöket ;)

Datum: 2010-02-25 Tid: 20:50:46

Efter besöket hos läkaren så käkade vi lunch hos libaneserna på Kungshallarna. Våran favoritkock från samma restaurang som ligger i Skärholmen hade bytt ställe och jobbar nu här i Kungshallen ;) Han verkade mycket glad över att se oss, frågade om grabbarna från Skärholmen skötte sig och var trevliga mot oss, annars så skulle vi säga till honom ;) hihi. Samma som alltid frågade han? Är man stammis eller? ;)

Gick sedan på stan och shoppade lite, jag hittade en supersnygg tunika och Magnus fick en jeansskjorta, en vit/svart randig långärmad tröja och en vit 3/4 ärmad tröja av mig. Tyckte att han var värd det min älskling som alltid ställer upp på mig.

Var förbi min vän JerrieÅhlens för att se hur det var med honom. Han har lyckats gått ner hela 40 kg nu, efter sin operation. Jag är så glad för hans skull, att han äntligen har fått hjälp med detta och att det har gått så bra för honom. Att träffa honom och se kilona rasa bort så blir en annan också ännu mer motiverad av att träna hårdare och äta ännu bättre för att kunna nå mitt slutliga mål.

Gick förbi fu*king Sekvencia idag och frågade vad f*n de håller på med, vart är vårat hemmabiosystem som vi lämnade in 2 veckor innan jul? Vilken j*vla mupp vi fick prata med, en osäker idiot som inte vågade titta på oss. Han hade dumma bortförklaringar om allt, varför de inte har svarat på alla min mail, min samtal osv. Han påstår att det har varit till Tyskland fram och tillbaka...men det är ju bara bullshit. Ingenting har de gjort med vårat hemmabiosystem, det såg likadant ut som när vi lämnade det för ca 3 mån sedan. Och då blev jag lovad att reperationen skulle ta en vecka och kosta några hundra. Men när jag nämde det nu så visste det inte vad jag pratade om. Vilka j*vla idioter. Jag som har handlat så mycket där ifrån. Men jag lovar er, aldrig mer! Så till alla er som läser detta. HANDLA ALDRIG HOS IDIOTERNA PÅ SEKVENCIA!!!!!
Vi gick båda där ifrån både irriterade och förbannade. Så när vi kom hem så ringde Magnus till Samsung och pratade med dem. Och de tyckte att vi skulle reklamera systemet. Vi ska ringa dit imorgon igen och se om vi kan reklammera det direkt till dem så vi slipper blanda in oss med Sekvencia igen.
Jag håller tummarna!
 
Till middag idag fick det bli soppa och våfflor (vaniljglass & blåbärssylt) framför tv-programmet "Halv åtta hos mig".
Resten av kvällen blir väldigt lugnt, titta lite på "Glee", läsa lite bok och bara softa.

Imorgon får vi besök av Thomas & Elina från Skövde. Det ska verkligen bli jätte trevligt och mysigt att ha dem här på besök över helgen. Det är första gången de kommer hit till oss så jag hoppas att de ska trivas även om vi bor i en liten lya till skillnad mot för dem som bor i en underbar villa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback