Trådlöst internet med Comhem......No, No, No!

Datum: 2010-02-24 Tid: 18:49:50

07.50 väcktes vi av en idiot från "Com hem", de skulle ju komma mellan 08-12 idag. Så det var bara upp och hoppa =( vi som båda har sovit skit i natt, vet inte varför?
2 tim tog det för snubben från Comhem att få signal på vårat trådlösa modem som det har tagit 14 dagar att ens få hem någon att kolla på det. Och hur gick det sen då? Jo våran hemdator har inte ens ett trådlöst nätverkskort, som försäljaren sa att alla nya datorer har. Men tydligen inte våran fast den bara är 6 mån gammal.
Så hur ska vi göra nu då?
Orkar inte lägga en massa energi på detta, sitta i telefonkö till idioterna på Com hem som säger att allt ska vara så enkelt, det är bara att koppla in så ska det funka.
Men visst....inte i vårat fall då.

Närvi först fick hem modemet så visade det sig att vi bara hade 2 hål i väggen men vi behövde 3, så då kom det en snubbe 2 dagar senare och bytte jack. Men det funkade inte heller så vi satt i kundtjäns med någon från teknisk support i 2 tim och det funkade inte heller. Då beställde vi hem en Com hem snubbe som skulle komma och kolla på grejerna och det skulle ta 14 dagar.....14 dagar!!!! Är det service det? Så kom han hit i morse och väckte oss och det funkar fortfarande inte. Vad är problemet??? Inget mer Com hem för våran del. Det verkar vara ett riktigt skitföretag med kass service och okunnig personal.

HATA COM HEM!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback