Mycket på jobbet idag i julruschen

Datum: 2010-12-03 Tid: 23:19:22
Idag var det dags att jobba igen, nu är det slut på ledigheten. Nästa gång jag är ledig är på onsdag. Idag har vi haft riktigt mycket att göra på jobbet. Fullt med folk som är ute och shoppar julklappar. Timmarna bara flög iväg och jag hann knappt med alla kunder, det blev inte så mycket försäljning då det var folk i kassan hela dagen, långa köer i mellan åt och en massa som vill ha hjälp att slå in julklappar osv. Slutade jobba vid 17.15 och på vägen hem så ringde jag min vän Fia som fick göra mig sällskap hem till mor och far. Där stog middagen klar på bordet så det var bara att slå sig ner och njuta av en riktigt god måltid.

Efter middagen så åkte jag och Magnus till huset och på vägen så hämtade vi ut lite paket på posten som vi hade beställt. Bla en julklapp till Magnus ;) en massa saker till hemmet, men mattan var helt fel färg (plommonlila och jag ville ha mer stark lila så att den passade med gardiner och tapeten), så den åker tillbaka och byts ut till en svart som vi kan ha i köket i stället. Så får det även bli en svart till vardagsrummet, men den får vi köpa någon annan stans.

När vi kom hem så var det dags för Idol =) Jay var lika grym som alltid, rös när han sjöng Metallicas låt "Enter Sandman", sen blev jag mycket imponerad av hur han sjöng Elvis "In the ghetto". Så nöjd och glad över att han gick till final, fast det visste väl redan att han skulle göra. Han kommer att vinna Idol 2010!

Har nyss tagit en dusch och nu är det dags att sova....Godnatt allihopa!

Kommentarer
Postat av: Fia

Tack min fina vän för ditt stöd och tröst,du har alltid kloka ord=)Kramis

2010-12-04 | 01:22:20
Postat av: Joachimvera

interesting site! cool design! To the author respect and honour! :-)

2011-04-09 | 12:19:47
URL: http://joachimvera.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback