Klubbkväll på jobbet

Datum: 2010-12-17 Tid: 07:45:38

Torsdag så var Magnus ledig och hade en massa saker inbokade på förmiddagen (bla ombesiktning på bilen och en arbetsintervju). Så jag passade på att åka ner till stan med honom då jag inte är något större  fan av att åka buss eller tåg. Jag hade möte hos banken vid 11.30 och när jag var klar där så möttes jag och älsklingen upp och käkade lite lunch på Roy´s.
Mannen som jobbar, kanske t.o.m äger stället är ju så trevlig och snäll, jag får alltid komplimanger av honom, tex att jag är söt, mm. Och även igår, igår sa han att jag alltid var så glad, trevlig och gick runt med ett leende på läpparna =) Alltid roligt att höra, så då blev min dag lite roligare =)

Hade planerat att hinna köpa lite julklappar innan jag började vid 12.45 men det fick jag hoppa.
Idag ska vi på Åhlens ha julklappskväll för alla klubbmedlemmar så ikväll jobbar jag till 21.00. Vi trodde att det skulle bli jättemycket folk, men det var så där hela kvällen...det som var positivt med det var ju att vi även hann handla ;)

Jag köpte 8 st martiniglas/coctailglas som jag ska servera dessert i på nyår, en gryta/kastrull 4l, servettringar till jul, lite nya ljus, en julklapp till mamma mm....Gissa om Magnus blev glad när han hämtade mig efter jobbet och jag kom ut med två överfulla stora shoppingkassar? ;) NOT!

När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, kröp ner i sängen redan vid 22.00. Men jag hade verkligen jättesvårt att somna. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback