Jobba på Annadagen

Datum: 2010-12-29 Tid: 14:41:18

Tyvärr så är det ju så för alla som jobbar inom handel, då innebär det att man får jobba på annandagen. Göra i ordning för julrean som börjar. Så alla på Åhlens började jobba kl 07.00 i morse. Gissa om det avr tungt att kliva upp i morse och inte gjorde det saken lättare när det var värsta ovädret ute. Det var storm och en massa nysnö hade kommit, så när jag tog bilen i morse till jobbet så fick jag smyga fram. Köra i 50/60 hela vägen för att överhuvudtaget kunna se någonting. Tur att jag åkte i bra tid så att jag hann komma fram i tid.

Idag blir det nog inte mycket folk, det är nog ingen som kommer att ge sig ut i detta oväder. Och som sagt, det var ju inte våran bästa dag idag. Det var ganska lugnt så vi hann ju i allafall nästan plocka upp allting som skulle reas ut. Och så kom det självklart några shoppinggalna människor och gjorde sina fynd. Hade jag varit ledig idag så hade jag aldrig gett mig ut, då hade jag legat på soffan hela dagen och kollat film.

Efter min skäckupplevelse till körning i morse så ringde jag snällt till min älskling och bad honom ta sig ner till Bollnäs så att han kunde göra mig sällskap i bilen hem. Och snäll och bäst som han är lyckades han få tag på Helena och Kris som han fick lifta med.

Efter att jag slutat jobba så åkte vi och handlade lite på kvantum innan vi åkte hem och lagade mat. Det fick bli kyckling med grekisk gratäng =)
Resten av kvällen blev vi liggande i soffan och tittade på film. Idag såg vi "The Karate kid".



Om filmen:
Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.

Så tyckte jag:
Mysig film som påminner så klart om de gamla Karate kid filmerna. Lille Smith är riktigt söt och cool och kommer nog att bli lik sin far när han blir stor.

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback