Äntligen ledig

Datum: 2010-12-29 Tid: 15:19:49

Även om jag var ledig på julafton och juldagen så hade jag en massa "måsten". Men idag har jag ingenting jag måste göra, jag ska sova länge och bara göra "ingenting". Ligga på soffan och läsa ur boken som jag började med här om dagen "Mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen. Eftersom jag inte hade bloggat på ca 2 veckor så passar jag även på att göra det, skriva lite om varje dag så att ni som läser min blogg har lite koll på vad som händer i mitt liv.

Sov till 09.30 idag, hur skönt som helst.....jag hade gärna sovit längre men det hade jag inte samvete till. Klev upp och käkade frukost, stoppade i en tvätt i maskinen, bäddade, plockade undan. Sedan bönkade jag mig framför datorn där jag inte har suttit på länge. Surfade runt lite överallt medans jag lyssnade på spotify och Jay´s (Idolvinnarens) skiva.

När Magnus har slutat idag så ska han åka och titta på en gästsäng åt oss. Han föräldrar/mina svärföräldrar kommer nämligen på besök på nyårsdagen och stannar i några dagar. Det ska verkligen bli jättetrevligt och mysigt. Tyvärr så har vi inte kunnat gjort något åt varken golv el satt upp någon faondtapet då vi haft fullt upp med annat, emn vi ska försöka göra det bästa av situationen.

Ikväll blir det lite myspys i soffan, läsa lite bok och kolla på tv. Hoppas pojkvännen håller med om det och vill göra mig sällskap.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback