25 december JULDAGEN

Datum: 2010-12-29 Tid: 14:27:56

Skönt att få sova ut idag, efter att ha ätit frukost så kröp vi ner i soffan och tittade på en film.
Vi såg filmen "The Town" med bla Ben Affleck.
Tanken var att vi skulle ha varit hos mor och far ikväll och firat jul med fabror Niklas och hans familj. Men mamma var riktigt hängig och dålig idag så vi bestämde oss för att ha middagen hemma hos oss. Så vi bjöd in till julbrunch, men det dög inte till familjen Larsson/Heed. Så då tyckte vi att de kunde stå för middagen i stället. Och så fick det bli.



Om filmen:
En tjuv planerar sitt nästa jobb, men brottas även med känslorna han har för en bankdirektör med koppling till en tidigare stöt. Samtidigt har han en FBI-agent i hälarna som jagar honom och hans gäng.

Så tyckte vi:
En bra och spännande thriller med många bra skådisar.

++++

Vid fyratiden åkte vi först hem till mamma som låg hemma och var sjuk med lite julmat, lite julbak och gottis. Sedan hem till farbror Niklas och hans familj. De bjöd på tacos/kycklingfajitas, inte särskillt juligt men helt ok. Tur var att jag och Magnus tidigare under dagen ätit lite julbrunch för oss själva, mums vad gott.
Jag tog med mig en pepparkakskladdkaka som efterrätt som jag serverade tillsammans med glöggrädde, mmm så gott! Det verkade även de andra tycka =)
Barnen fick öppna alla deras julklappar och de verkade mycket nöjda och glada. Jag och Magnus fick foton i svart/vitt insatt i vita ramar av dem i julklapp.

Åkte hem till klockan 20.00 och då tittade vi på ännu en film. Det var riktigt skönt att få lite lugn och ro, egen tid tillsammans med älsklingen nu när man har jobbat så mycket. Nästa film vi såg heter "Rabbit hole".

Om filmen:
Ett lyckligt pars liv förändras drastiskt när deras unga son dör i en olycka.

Så tyckte vi:
Trodde verkligen att detta kunde vara något....men vilken besvikelse. Väldigt lång och seg men med riktigt bra skådespelare. Konstigt slut osv....?????

++

Dags att sussa imorgon ska jag nämligen börja jobba kl 07.00 på annandagen!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback