Lördagsmys med nära vänner

Datum: 2010-08-17 Tid: 16:12:58

I dag fick det bli sovmorgon och efter att vi ätit frukost och gjort oss i ordning så tog vi en tur till EM och tittade på möbler. Åh det finns ju så mycket snyggt =) vill ha allt och lite till =)
Senare på eftermiddagen så åkte vi och hälsade på Peter och Therese och deras barn Vigga och Selma. Tittade på deras hus som de har renoverat, det var jättefint, supersnyggt badrum...me like! Satt ute på deras terass och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord.

Åkte sedan hem en sväng och vilade i 1 timme för att orka med kvällen. Fixade till oss lite och strax innan sex så kom Patrik och Line och hämtade upp oss för att sedan åka på middag ut till Stöpen, hem till Micke och Therese.
När vi kom dit så var Elina också där =) mycket trevligt att få träffa henne och se hur magen blir större och större. Till middag så bjöds det på grekisk pytt i panna med hembakat foacciabröd. Och till efterrätt så hade Line gjort en mango och passionsmousse =) Det blev en mycket trevlig och mysig kväll tillsammans med alla nära vänner. Vi pratade om allt och tiden bara rann i väg och det var dags att åka hem och sussa. Hoppas att vi kommer att göra om detta snart igen, samla alla och bara ha det trevligt och umgås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback