En dagsutflykt till Hudiksvall

Datum: 2010-08-31 Tid: 22:50:51

Upp kl 08.30 för att göra oss i ordning för att infinna oss på "Jysk" kl 10.00 då de öppnar. Vi har nämligen sett ett bäddset där med "Disney´s Blixten bilen" motiv på, som vi tänkte köpa till mitt kusinbarn Tim som nyss har fyllt 3 år, och han är galen i bilar och speciellt Blixten =)

 

Sedan började vår resa upp till Hudiksvall, vårt första stopp var hos Magnus syssling Linus som har köpt hus i Hög. Han är precis som Magnus personlig tränare samt sjukgymnast. Så Magnus ville få lite tips, råd, idéer osv av honom och drivnare person än Linus får man nog leta efter. Gissa om det går bra för honom, han gör allt, han är bla skribent i "Blossoms träningstidning", åker runt i landet och håller kurser i allt från funktionellträning till kettlebells mm, har en träningsblogg och detta är bara lite av det han sysslar med.

Efter ca 2 tim där så åkte vi in till stan där vi mötte upp min kusin Robin som fyller 22 år på söndag. Vi gick runt lite i olika butiker och kikade lite. Vi köpte bla ännu en sak till lille Tim, en bilbana med "Blixten bilen". Sedan var det dags att äta lite lunch, så Robin tog med oss till en trevlig restaurang. Vi satt där bra länge och bara njöt av maten samt pratade om allt mellan himmel och jord.

Nästa stopp blev hos moster Kikki och henns Micke i Iggesund. Se hur fint de har fått det sen de renoverat sitt hus, hälsa på vovven Putte och de söta och keliga kissemissarna.
Vi satt ute i deras trädgård och fikade och bara pratade. Det var trevligt att träffa dem, det händer ju inte så ofta tyvärr.

Tanken var att vi sedan skulle åka till min kusin Jimmy, hans Nina och kusinbarnen Tim och Ida. För att bla hälsa på, gratulera lille Tim och sen hade jag lovat Nina att jag skulle färga hennes bryn och fransar. Men Nina var sjuk i halsfluss och tyckte inte att det var så bra om vi kom förbi, då hon ev kan smittas. Så det får bli en annan gång.

Vi kom hem strax efter sju och då hade mamma och pappa köpt pizza till middag så vi åkte på Take Off och köpte en varsin tacotallrik. Vi satt i soffan och kollade lite på tv tillsammans resten av kvällen. Bara myste, det vi är bäst på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback