Back to Stockholm

Datum: 2010-08-31 Tid: 23:21:23

Fick besök av farbror Niklas och lille kusin Elin idag på förmiddagen. Efter att ha fikat och pratat lite skit med dem så tog jag och Magnus en snabb vända på stanför att uträtta några ärenden, bla så lämnade jag tillbaka böcker till bibblan. Tanken var att vi skulle åka tidigt i morse för att hinna förbi hälsocentralen i Gävle och ta nya prover, men vi hoppade det och bestämde oss för att åka efter middagen.
Så när mamma kom hem vid 16-tiden så åt vi alla middag tillsammans innan vi hoppade in i bilen och började vår bilresa hem till Sthlm igen. Och den här gången fick Snuttan följa med hem, nu är det slut på sommarkollot för den här gången.

Jag är så AVIS på min kära pappa just nu! Han har nyss bokat en resa till Mallorca nu i september. Och jag fick inte följa med =( Har tjatat och tjatat att jag skulle behöva en resa just nu och att jag och pappa skulle kunna åka då både Mamma och Magnus jobbar och inte har möjlighet att åka. Men pappa vill inte ha med sig en "mamma" på semester, vilket han menar att jag är =) hahaha! Att jag bara bestämmer, att han inte får vara i fred osv. Så nu har han gjort det, bokat en resa som han ska åka med en polare. Och jag min stackare får snällt stanna hemma och tycka synd om mig själv. SÅ ORÄTTVIST! JAG VILL OCKSÅ HA SOL OCH BAD, LYXHOTELL, GOD MAT OCH FÄRGGRANNA DRINKAR, SOLBRÄNNA, SOFTA MED EN BOK PÅ BEACHEN!!! Men det var inte min tur den här gången........





Vi fick ett samtal nu på kvällkvisten när vi kom hem från ett av våra kompispar nere i Skövde som ringde med trevliga nyheter. De väntar barn!!! Grattis till dem!!!
Nu har alla våra vänner nere i Skövde barn eller så är det på gång =) De som ringde idag kommer väl att få sin någon gång nästa år och de som väntar tvillingar ska ha nu i okt/nov. Spännande!
Riktigt Babybooom i år!
Även min kompis Anna ska få tillökning i familjen, de ska få en liten pojke i dec. Sen så har vi Magnus kompis Anders som bor här i stan som också ska ha barn i okt/nov.
Gissa om man börjar bli stressad???! Nej då, ingen fara...vi har så mycket annat på gång vi just nu, så barn får vänta ett tag till för våran del. Nu har vi ju så många bebis runt om oss som vi kan gulla hur mycket vi vill med och så fort de blir jobbiga så lämnar vi tillbaka dem till försäldrarna, perfekt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback