Tjejsnack

Datum: 2010-04-13 Tid: 21:45:27

Jaha hur har resten av min dag sett ut idag då? Hmmm....låt mig tänka. Började dagen med 1 timmes powerwalk i vårsolen. Åh så skönt det var, mötte folk som var ute och sprang i bara t-shirt och shorts. Lite väl om ni frågar mig, är inte solen framme så är inte 10 plusgrader varmt.
På vägen hem så gick jag och köpte mig en underbar och god tonfisksallad på pizzerian här i V-torp. När det börjar bli sommar så är det ju så gott med tonfisksallad, och det här är en utav de bättre tonfisksallader som jag har ätit. Den räcker till både lunch och middag åt mig ;)

Har fortfarande ont i huvudet, men inte lika illa som igår. Det är väl mest efterspänningar sen gårdagens migrän. Så resten av dagen/kvällen har jag bara tagit det lugnt, har kolalt på flera avsnitt av "Americas Next Top Model" säsong 13. Älskar det programmet, jag får så mycket inspiration och ideér till smink och hår när jag ser hur mycket snyggt de gör. Önskade att man fick jobba med lite mer high fashion än vad jag gör, kanske man kunde få vara lite mera kreativ och få skapa lite mera.

Har haft telefonterror idag, pratade först med Helena i telefonen i ca 1 tim. Som alltid så rinner tiden i väg när man har så mycket att prata om. Sedan så ringde Fia som jag inte har pratat med sen hon åkte utomlands, så vi pratade också i över 1 tim, massor att prata om som alltid. Är så glad att jag har dessa tjejer i mitt liv! Love ya!

Snart kommer Magnus hem från jobbet, han slutar kl 22.30. Så nu tänkte jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen med en ny bok.

Natti, Natti!!!


Kommentarer
Postat av: helena

och jag är så glad att ha dig i mitt liv =)



föresten så tycker jag också att de är lite överdriviet med t-shirt och shorts, men de finns galningar överallt =D hihi

2010-04-13 | 23:13:42
URL: http://flowernena.blogg.se/
Postat av: Fia

Håller med Helena!!=)

De va super kul att få snacka idag!!Vi hörs nästa vecka!Puss å kram <3

2010-04-13 | 23:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback