Min födelsedag 19/4

Datum: 2010-04-19 Tid: 20:08:00

Idag är det min födelsedag, bara min dag! Och det började med att jag blev väckt vid 08.30 av älsklingen som kom in med en bricka med presenter och ett ljus och sjöng för mig. Han är så söt min älskling ;)
Och i ett av paketen låg de grymt snygga örhängena från "Rock by Sweden" som Laila Bagge har designat.
Klev upp och käkade lite frukost innan det var dags att bege sig till gymmet och träna. Det gick mycket bra, körde på hårt som vanligt, la på nästan 2 kg på varje övning och körde färre repitioner.
Åkte sedan raka vägen till Ica Kvantum i Kungens Kurva och veckohandlade. Magnus och jag har börjat med att skriva en matlista och veckomatsedel som vi ska följa för att försöka dra ner på våra matkostnader. Vårat mål är 1.000:-/veckan. Åkte även förbi Lidl för att köpa en platta med kvarg/kesella och Fun light.

 

Tog det lite piano när vi kom hem. Och fram åt kvällen så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan, till restaurang Caliente för att käka födelsedagsmiddag.
Magnus beställde in en hel varmrätt medans jag tog 3 rätter tapas och eftersom jag fyller år så unnade vi oss en varsin efterrätt ;)

  


 


Nu är vi hemma igen och det är dags för min födelsedagsmassage med den nya massagebollen. Kanske det blir en film också....Men en massa födelsedagsmys blir det i allafall.


Kommentarer
Postat av: Sara

Gratulerar på bemärkelsedagen tantalara! :)

27 going on 30 :p

Men vi är som gamla viner. Vi blir bara finare och bättre med åren :)

Hoppas att du har haft en riktig toppen dag!

Massa kramar!

2010-04-19 | 22:16:00
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback