Jobba med tv-program igen

Datum: 2009-09-19 Tid: 15:12:19

Sovmorgon....skönt! Sov ända till 09.00, jag behövde inte vara på jobbet för än kl 12.45 idag. Åt frukost i lugn och ro, gjorde mig i ordning utan att stressa...så skönt.
Kom till jobbet strax efter 12.30 och kl 13.00 satte jag igång att sminka 2 pers (föräldrarna i programet). Svt har nu valt ett namn, det kommer att heta "Ett fall för Louise" och kommer att börja sändas på 1.an i oktober. Ser verkligen fram emot det, hoppas att det blir en succé och att de väljer att göra en säsong till.
Lousie var lika nöjd som vanligt, provade en ny färg på löpparna idag som var helt fantastiska till den petrolfärgade kavajen hon bar.
Kl 16.15 var vi klara, då kom min älskling och hämtade mig. Han är den bästa! Skönt att slippa åka t-bana när man inte är frisk och kry.
Åkte direkt till kvantum och handlade mat till kvällen. Till middag blev det fläskfilé, med chilibea och ugnsgrönsaker (morötter, klyftpotatis, bitar från majskolv, champinjoner) Mmmm så gott det blev!

Tittade på Idol kl 20.00 och efter det kröp vi ner i sängen och tittade på filmen "Taken".



Om filmen:
En före detta säkerhetsagent blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter.

Så tyckte jag:
Grymma Liam Neeson spelar mycket bra i denna mycket spännande och actionfyllda film. Fullt ös hela filmen igenom. Jag kan verkligen rekommendera den här, se den!

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback