Hatar tandläkare

Datum: 2009-09-03 Tid: 18:31:07

J*vla tandläkare.....vem ska man lite på när de alla säger olika? Snacka om att de bara vill tjäna pengar, de lägger ner max 15 min och sen ska de ha 590:- för det. Och inte gjorde de som jag sa till dem heller, bad om puts och ta bort ev tandsten....men nej då, de skulle fotografera och sen så skulle de operar bort alla mina 4 små visdomständer, som knappt har kommit upp. De ska skicka mig vidare till någon j*vla käkspecialist som måste operar bort dem eftersom de hade kommit upp så lite så tandläkaren själv kunde inte rycka dem. Jag frågade vad det var för fel på dem, de växte lite konstigt plus att det var början till karies och att visdomständer bara är till problem, de gör ändå ingen nytta sa han. Men då tycker jag personligen att om inte jag har några problem med dem så varför ta bort dem. Allt för att tjäna pengar, ett sånt ingrepp skulle kosta mellan 9-12.000:-, är det ett skämt eller?

Så nu ska jag byta tandläkare, gå till samma som jag alltid har gjort, för när jag avr där sist för 2 år sedan då såg allt så bra ut, osv....och nu såg allt skit ut typ. vaddå chockad! Kommer aldrig mer att sätta min fot på folktandvården i Västertorp igen.
Inte kopnstigt att folk gruvar sig att gå till tandläkaren....


Kommentarer
Postat av: Kristina

Hej Linda!

Jag har opererat bort 2 av mina visdomständer pga att de växte under de andra tänderna. Men det var en tandläkare i Bollnäs som gjorde det på mig, ingen specialist och det kostade runt 600-1000kr minns inte exakt. Men eftersom du är till Bollnäs ibland kan du ju kanske fråga på folktandvården där!

2009-09-04 | 13:38:31
URL: http://kikinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback