Måndag

Datum: 2009-09-28 Tid: 22:20:31

Magnus hade ställt klockan på 08.00 men jag var så trött så jag sov till 08.30 och då hade den bästa gjort frukost som alltid.
Gick i väg till gymmet vid 11-tiden och tränade i ca 1 tim, körde hela kroppen som alltid. Kändes skönt att träna igen efter att ha varit förkyld/influensa i ca 10 dagar...Äntligen frisk och pigg! I´m back!
Gick förbi salongen på vägen hem och pratade lite om lördagen, då är det nämligen Höstmarknad i Västertorp och salongen ska ha öppet. Passade även på att hämta ut mitt paket som kommit från Cdon, alltid lika roligt med paket. Härligt med lite nya filmer, även om jag sett dem allihopa ;) Men jag och Magnus har ju en filmsamlig att fylla på.

Till lunch lagade jag chili con carne med ris, min aptit är ju så där nu när jag knaprar tabletter, äter inte alls lika mycket som jag brukar. Och det är ju bra enligt läkaren, känner ingen aptit utan jag får påminna mig själv om att det är dags att äta, stoppa något i magen. Sötsuget har också försvunnit, känner inte alls samma sug efter socker och sött som jag brukar.

Medans jag torkade av möblerna på balkongen och bar in dem (de ska ner i förrådet under vintern) så satt Magnus och pluggade.
Har hunnit med en hel del viktiga saker idag också, gjort reklamlappar till salongen, skickat ut erbjudande till olika företag angående min tandblekning osv, så får jag hoppas att det sätter igång nu. Att alla vill komma och få vita och snygga tänder hos mig!

Tror att kroppen är på väg att vänja sig vid tabletterna, för just nu så tror jag att levaxinet gör mig väldigt trött. Sen jag började äta dem förra veckan, så har jag runt kl 15-17 blivit jätte trött och behövt lägga mig och vila en stund. Hoppas att det kommer att bli bättre, jag är ju ingen som brukar sova middag. Så det blev en tupplur på ca 1 tim idag medans Magnus satt vid datorn.
Vaknade och kände mig jätte frysen, så Magnus föreslog ett varmt bad tillsammans. Så himla skönt, gott att krypa ner i ett varmt skummbad med älsklingen.

Hjälptes sedan åt att laga middag, det blev kycklingfilé med klyftpotatis och tzatziki...mmm så gott!
Sedan bänkade vi oss framför tv´n, det var både Idol och Svenska Hollywoodfruar på tv´n ikväll.
Tyckte att Jon och Eddie var bäst ikväll, hoppas att det är de som går vidare. Om ca 20 min så vet vi svaret......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback