Slut på sommartid

Datum: 2009-10-25 Tid: 11:05:18

Vaknade klockan 10.00 men då visade det sig att den bara var 09.00 och då skulle Magnus upp och hoppa så klart. Jag ville sova vidare, men så blev det inte....det vara bara att kliva upp. Planen var ju att vi skulle åka hem till Sthlm idag, men så blir det inte. Något oljelock på våran bil har spruckit när Magnus och hans pappa skulle byta något där igår. Och stället där man köper ett nytt sånt har inte öppet idag, så de får vi vänta med att köpa ett imorgon. Och vi vågar oss inte ut på vägarna utan det, då kanske vi bli stående efter vägen. Det vågar vi inte riskera, så då väntar vi tills imorgon.

Nu är Magnus och hans pappa i väg på Mekonomen och Biltema, så jag ska se till att vara klar när de kommer tillbaka för då ska jag och Magnus ut på en liten shoppingtur, kolla skor och gardiner. Det är så roligt att vara i en annan stad och shoppa, även om de har samma butiker som Sthlm så är det roligare att shoppa här. Jag är rätt så trött på Sthlmsshoppingen.....

Vad händer ikväll då? Hmmm ingen aning...men jag vet att klockan 20.00 så är det "Ensam mamma söker" och det ska jag se =)


Kommentarer
Postat av: helena

blev de nå shoppat då??

2009-10-26 | 13:31:41
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback