Frisördags igen

Datum: 2009-10-20 Tid: 19:57:26

I går kväll kom min älskling äntligen hem igen, så skönt! Så i natt har jag sovit så gott, bästa på länge. Ville inte kliva upp när Magnus alarm ringde vid 09-tiden.
Tog det väldigt lugnt i morse, hade lite huvudvärk....så det tog tid att göra sig i ordning osv.

Hade tid hos Ida kl 13.30 idag, hon skulle klippa in mitt nya löshår. Som alltid när jag går till henne så kommer jag där ifrån jättenöjd. Den här gången blev det 50 cm löshår, men nästa gång funderar jag på att ta 55 cm ;)

Planen idag var att vi skulle åka och möta upp pappa strax efter Gävle och byta tillbaka bil med honom. Han har nämligen hjälpt oss med en massa nödvändiga saker på den. Men nu saknar vi den och vill ha tillbaka den, lika väl som pappa vill ha tillbaka sin racerbil ;)
Men i stället så bestämde Magnus att han skulle göra det under dagen imorgon när jag jobbar. Gulligt tycker jag, så slipper jag åka med. Snutt ska också få följa med, hon ska få vara uppe i norrland i några dagar, få vara ute och busa lite, springa bort några kg som hon lagt på sig.
Vi åker ju till Skövde över helgen, så då ställer mamma och pappa gärna upp som kattvakt =)

Har nyss käkat middag, idag blev det hemmagjorda hamburgare med fullkornsbröd, mums!
Och nu hoppas jag på att få lite skön massage under filmen vi ska kolla på ;)


Kommentarer
Postat av: Sara

Får aldrig Magnus ont i tummarna efter 3 knådningar? Krille får jämt de och jag undrar om de är en vanlig manlig åkomma eller om de bara är Krille som försöker smita från sitt uppdrag :p

2009-10-21 | 09:21:03
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback