En jobbig dag......

Datum: 2009-10-15 Tid: 15:06:36

Kände direkt när jag vaknade i dag att detta kommer att bli en jobbig dag. Kände mig trött, ledsen, deppig och seg. Vet att det kan vara tabletterna Levaxin som kan spöka...men det är ändå jobbigt när man känner att man knappt vill gå utanför dörren, bara vill bädda ner sig i sängen och gråta. Tycker synd om Magnus som får stå ut med mig när jag blir på det här viset, hade en liknande dag förra måndagen.

Hade i allafall tid för att få mina naglar snygga nere på Salongen "Noomi på torget" hos Vola kl 12.30, så det var bara att kliva upp ur sängen, göra mig i ordning och traska ner och sätta mig snällt på stolen och bli lite ompysslad. Hemma kvar satt Magnus och pluggade. Den här gången fick det bli vanlig fransk manikyr, inga färger på tipparna eller liknande.

När jag kom hem så la jag mig på sängen och bara bröt ihop i tårar, de bara kom och jag fick inget stopp på dem. Magnus kröp intill mig, försökte prata med mig, fråga vad det var. Men det är svårt att svara på när man knappt vet själv, när man inte kan styra över det själv. Visst är jag ledsen och deppig för att Magnus ska åak upp till Luleå igen på ons plus en massa andra saker som tynger mig men det här är något helt annat. Och det är okontrollernade, det bara kommer och då är det kört. Hoppas på en förbättring och att jag ska slippa dessa stunder. Vi kröp ner under täcket tillsammans och myste, somnade till i en timme innan det var dags för mig att jobba. Hade nämligen en tandblekningskund inbokad kl 18.30.

Tandblekningen gick jättebra, min kund blev supernöjd och hon kände ingenting, fick inga ilningar eller problem med tandköttet osv, kändes ju skönt för mig med =) Man blir ju alltid orolig från kund till kund hur de ska reagera på blekningen, en del är ju känsligare än andra. Vita och snygga blev dem också, skönt med nöjda och glada kunder. Hoppas det håller i sig.....
Magnus var med mig ner på salongen och satte ihop hurtsen och boxarna som jag hade köpt, tack världens bästa pojkvän!

Ikväll blev det film igen...oväntat va? Haha...men vi gillar att kolla på film och bara ligga och mysa.
Filmen vi såg heter "crossing over".



Om filmen:
Varje dag riskerar tusentals människor livet för att korsa gränsen till USA. De som klarar sig över tvingas leva en svår tillvaro som illegala immigranter i ett land där uppehållstillståndet är en fråga om liv eller död. Polisagenten Max Brogan blir tillsatt för att fånga dessa illegala invandrare som lyckas komma över gränsen till USA.

Så tyckte jag:
Mycket bra film, den påminner lite om Crash. Intressant handling, Ford är som nästan alltid grym. Helt klart sevärd.

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback