Lördag

Datum: 2009-11-26 Tid: 16:33:18

Idag började vi dagen med lite spring på stan, såg att Kappahl hade öppnat i lilla Bollnäs. Men eftersom jag inte handlar i den affären så gick jag inte ens in där. Var in på den lilla tygaffären och köpte gardintyg till köket, lika som mamma och pappa har. Det är så snyggt, det går i svart/grått och lila, kommer att bli så snyggt i vårat kök.

Mötte upp mamma på stan så gick vi på Café Krokanen och tog en fika, det var fullt med folk men ändå såg jag ingen som jag kände. Usch vad tråkigt fikat är där, helt otroligt att det är så mycket folk där och att en annan även fortsätter att gå dit. Men det finns ju tyvärr inte så mycket mer att erbjuda i den här staden.

Kl 18.00 så fick vi middagsgäster, vi hade bjudit över grannarna på tacos. Kristina och hennes småtjejer Nora och Willma. De var ett tag sen vi träffade dem, så lilla Willma var lite blyg i början men det gick snabbt över ;) sen blev Magnus hennes favorit =) hihi...hon älskade Magnus piercing som han har i tungan och i bröstet, det var roligt det...spännande, en sån ville Willma också ha sa hon. Så söt! =) fniss....det ska börjas i tid eller inte.

Till efterrätt så hade grannarna med sig fruktsallad och vaniljglass, mmm så gott. Så det mumsade vi i oss innan det var dags att slå sig ner  tv-soffan och kolla på premiären av "Robinson".
Tittade sedan på nya "Wallander - Läckan".



Om filmen:
Ystad drabbas av allt fler välplanerade rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus råkar vid en övningskörning befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och en före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro, som ansvarar för för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.

Så tyckte jag:
Mycket bra Wallander film, spännande och händelsrik som vanligt.

++++

Nästa Wallander "Skytten" har premiär den 16 dec.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback