Det är fredags kväll

Datum: 2009-11-01 Tid: 14:39:50
Helena kom ner till Bollnäs runt kl 15.00 så då gick vi en sväng på stan. Shit vad dyster Bollnäs stad ser ut just nu, ett torg som ser ut som en öken i Sahara, grått och trist och ödsligt. Vart är alla människor? Det är fredag, vart håller bollnäsborna till?
Tog en fika på Krokanen, vi drack varm choklad i höstrusket och till det åt jag en hallonmuffins =) mums!

Helena följde med hem till oss så jag lagade tacos till middag, riktigt fredagsmat. Eller rättare sagt, tacos funkar alltid. Softade lite i soffan efter maten, snackade lite skit som vanligt och kl 20.00 så var det dags för "Idol". Helenas kille kris kom strax efter åtta och gjorde oss sällskap i tv-soffan. Kvällens tema för idolerna var "coctail-Las vegas". Tråkigt tema, dåliga låtar, tråkiga kläder....blä säger jag om kvällen program. Tyckte verkligen att rätt person fick åka hem förra fredagen och idag hade jag med mig svenska folket igen, för den person som fick lämna var Erika och hon har varit sååå boring.
Vi tittade även på "Cirkus Möller", älskade sketchen med Sean banan, så j*vla skön! Sminkade honom till varje avsnitt av Floorfiller när det gick på tv´n. Så skön och rolig snubbe....=)

Hade en riktigt mysig och trevlig fredagskväll med trevligt sällskap!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback