Lördag

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:20:49
Somnade sent fredag kväll och blev väckt tidigt av min mamma på lördag morgon som ville ha sällskap på Mobackes. Och de som känner mig vet hur jag kan bli om jag inte får mina 8 timmars sömn. Då får jag huvudvärk, blir trött, grinig och irriterad. Och då är jag inte att leka med.
Földe med mamma på Mobackens och köpte blommor plus att vi fikade på deras mysiga trädgårdscafé.
När vi kom hem igen så var Niklas min farbror här med sin tre småtjejer. Medans han hjälpte mamma och pappa med en massa saker så tog jag med kidsen ner på stan och köpte varmkorv och strips åt dem.
När vi kom tillbaka hem så var granntjejerna (Nora & Willma) ute och lekte, så jag tog med mig alla fem barnen ner till Långnäs lekpark och lät dem springa och leka av sig lite, i ca 2 timmar. De verkade ha roligt och var nöjda och glada. Fick lite sällskap av min vän Tomas och hans söta hund Oliver.

När barnen hade tröttnat så åkte vi hem, och sedan åkte vi hem till Niklas i Dönje där han bjöd på grillat. Åh vad gott det var....
Sedan bänkade vi oss framför tv´n och tittade på "Robinson" och "Melodifestivalen". Och i pauserna så höll äldsta kusinen Bella en show för oss, hon spelade blockflöjt och gitarr. Hon var så duktig så....
Kommer själv ihåg när man spelade blockflöjt när man gick på lågstadiet, usch vad det lät illa...och extra illa om man spelade fel.


Vi kom hem vid 23-tiden och då gick jag faktiskt och la mig i sängen och läste lite bok tills jag somnade.


Det var ju synd att det gick så dåligt för Sverige, 21 plast....inte bra Malene Ernman.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback