Lördagsmys

Datum: 2009-05-11 Tid: 15:12:49
I lördags tog jag och Magnus en liten tur runt om i stan för att leta nya utemöbler, var på Em, Stalands möbler, Mio mm. Men hittade inga så får vi får köra på dem vi har så länge.
Men ett fynd gjorde vi, vi hittade nämligen ett ställe där de reade ut "Cult design" prylar. Så vi köpte krukor på en bricka plus 3 st ljuslyktor för endast 120:- (50% rabatt). Allt i svart som vi tänkte ha ute på balkongen i sommar.....



Nu när jag sitter här framför datorn och surfar runt så hittar jag klockrena utemöbler till våran balkong.
Dessa kostar endast 700:- (1997:-).
De här får jag ta och åka och köpa imorgon.....




Eftersom det var Handbolls final idag så skulle självkalrt Magnus kolla på det. Så då passade jag på att ligga och läsa lite, skönt att ta det lugnt. Bara slappa och njuta.....
Till kvällen så hade vi köpt hem lite smått och gott, bla varmrökt lax med hjortronvisp, räkor med limeaioli, nybakad baguette till förrätt. Till varmrätt så blev det egengjord klyftpotatis med majskolvar, morötter och fläskfilé. Till det drack vi fläder/lime cider. Somrigt och gott!
Vi åt inne i vardagsrummet samtidigt som vi tittade på "Robinson".




Resten av kvällen tillbringade vi i sängen tillsammans med mousserande vin och jordgubbar....Mmmmm



Såg filmen "The international" med Clive Owen och Naomi Watts.



Om filmen:
Louise Sallinger är en envis agent på Interpol som beslutar sig att ta fast en utav världens mest inflytelserika finansmän som samarbetar med en kriminell och våldsam terroristorginsation genom att utföra pengartvätt och andra oetiska finansiella tjänster. Han blir assisterad av Eleanor Whitman som är distriktåklagare från Manhattan och blir Lousies partner i jakten genom det korrupta rättsystemet. Deras envishet växer sig snabbt till en besatthet då det blir stoppade och manipulerade utav sina egna organisationer.

Så tyckte jag:
Handlingen var rätt spännande i början, men i slutet blev den lite komplicerad och jag förstog inte riktigt vad som hände. Ingen film som jag känner att jag skulle rekommendera. Där emot så är Clive Owen en bra skådespelare.

++








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback