Sminkjobb Siba

Datum: 2009-05-25 Tid: 22:41:35
Sovmorgon....sov till 08.30, då ringde kl och det var dags att kliva upp. Kändes tungt när jag såg Magnus ligga kvar och gotta sig under täcket. Orättvist!!!

Idag är det reklamjobb för Siba som står på schemat, vi ska spela in ute på Ingarö.

Satte mig i bilen kl 10.00 och kl 10.35 var jag framme och då satte jag igång med att göra lösskägg på en kille, de skulle vara sjömän från skärgården osv.

Vi hade i allafall tur med vädret! =)
Vilken kanon dag, ca 30 grader och inte moln på himmelen och solen bara stekte.


 


Vilket mysigt ställe, här kommer jag och Magnus att tillbringa många dagar i sommar. Sola på klipporna, bada vid stranden och ha picknick. Åh vad jag längtar!!!

 


Klockan 14.00 så var vi klara för dagen, skönt med en kort arbetsdag.
Skyndade mig hem till min älskling som satt hemma och väntade.....
Usch idag är det dags för Magnus my baby att åka upp till hemska norrland igen. Önskade inget hellre att han skulle vara kvar hemma.....
Efter en massa mys och pys på balkongen så fixade vi till oss lite och åkte in till Skäris för att käka lite.
Vi har blivit stammisar på den libanesiska restaurangen där, de frågar hur det e med oss plus att det bjuder på dryck osv. Det gillar vi =) Mer sånt!
Älskar deras mat, kycklingfilé med bulgur och vitlöksröra plus sallad, Mmmmm.....!

Och sen var det dags......Snyft! Dags att bege oss till arlanda, terminal 4, varför inte till terminal 5 och ta ett flyg till västindien?
Fick ett tips idag om billiga flygresor till New York, en killkompis till mig åker dit en vecka över midsommar och hade bokat flygresa tur/retur för 3.000:-/pers.
Helt fantasktiskt billigt....får se när det blir en tripp dit =)

Som alltid så har jag svårt att hålla tårarna borta när vi ska säga adjö inne på arlanda....alltid lika jobbigt och tråkigt. Veta att när man kommer hem så e man ensam och det är alldeles tyst hemma. Ingen Magnus som livar upp livet!
Men jag räknar ner....om 9 dagar så kommer han igen och då är det för att stanna, allafall över sommaren. 3 månader tillsammans, helt otroligt, blir så lycklig när jag tänker på det.
Samboliv på riktigt!

Detta kommer att bli en toppen sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback