Shoppingabstinens

Datum: 2009-05-31 Tid: 23:28:59
Det är ju inte konstigt att man blir knäpp och får abstinens när man är uppe i Norrland/Bollnäs. Det finns ingenting att shoppa och inga roliga butiker att strosa runt i. Tycker verkligen synd om alla tjejer och kvinnor i denna stad som har ett så litet utbud av butiker osv. Då är det ju verkligen tur att vi lever på 2000-talet och att det går att shoppa det mesta med hjälp av en dator och internet. Hur skulle annars fol kunna hålla sig uppdaterad?

Varje gång jag är här uppe så tar jag en tur på stan, och den rundan tar ca 15 min och jag kommer alltid tomhänt hem, om jag nu inte köpt smink eller en bok inne på Åhlens. Men kläder!!!Det finns ju inte. "Såfin" som ska påminna om Vero Moda, SALT, VILA men det har sällan något som faller mig i smaken, och om det gör det så känns det sååå onödigt att handla där när man bor i Sveriges "shoppingmecka" Stockholm där det finns allt och lite till.



Kommentarer
Postat av: Sara

Vi ska ju få en galleria till byggden ju (jordhögen som ligger mitt på torget vettu) så än finns de hopp om att du får gå hem med en shoppingkasse :)

2009-06-01 | 10:15:44
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: helena

jag håller med dig tur att de finns data så man bara kan klicka hem kläder och saker =) jag som bor här shopar sällan kläder i bollnäs bara för de inte finns nå utbud och knappt nå strl, frågar man så får man prova 5 par jeans och inget passar, när jag köpte mina jeans i sthlm ( nöär jag va hos dig =D ) så gav hon mig 3 par som passa perfekt och jag valde ett av dom, de är service och kunskap om kläder, bara kolla på kunden så vet dom va man ska ha =)... äh tacka vetja ja nätet och sthlm =D

2009-06-01 | 22:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback