Söndag

Datum: 2009-03-16 Tid: 00:34:55
Somnade rätt sent igår kväll, eftersom jag och Magnus kollade på två filmer. Och efter det kom vi in på ämnet "sommarjobb" till honom. Han vet inte riktigt vad han vill göra i sommar. Om han ska jobba som personlig assistent i Skövde som alltid för att vi ska få flera långa och intensiva perioder tillsammans för att göra saker på under sommaren. Eller om han ska satsa på ett sommarjobb här i Sthlm, för att knyta nya kontakter, känna på storstadslivet och sambolivet och vi äntligen får en vardag tillsammans......What to do???

Hmmmm...Inte lätt!

Idag klockan 14.15 var det dags för Magnus my honey att åka upp till helvetet igen, stackarn...han vill ju verkligen inte vara där uppe. Här i Sthlm börjar våren komma, idag var det 7 plus grader här och värmen kändes vårig.
Så nu kommer det att dröja ytterligare två veckor igen tills vi kommer att ses igen, jag och min baby. Men that´s life...
Imorgon börjar Magnus sin första dag på 6 veckors praktik på ett ställe i Boden, så stackarn ska sitta på en buss ca 40-50 min varje morgon till och från praktiken....stackarn!

Jaha då var man ensam igen då =( Saknar honom redan, känns så tomt, ensamt och tyst här utan honom.

Efter att lämnat av Magnus på arlanda åkte jag hem och städade....dammade, dammsög, skurade golven, diskade, bytte sängkläder och fixade.




Klockan 20.00 kom pappa och hälsade på från Bollnäs, han har några ärenden här i Sthlm imorgon, så då kom han ner ikväll för att umgås lite med sin dotter så hon slipper vara ensam =) Han hade köpt med sig thaimat =) Mums!
Satte oss i soffan och käkade och tittade först lite på tv, såg premiären utav "Vårt bröllop i era händer" på tv3. För 48.000:- skulle släkt och vänner planera det här parets drömbröllop.....och gissa om de lyckades bra?
Det blev ett fantastiskt vackert bröllop....
Frågan är ju om man själv skulle våga det, låta någon annan planera ensa bröllop, välja bröllopsklänning, mat, lokal, mm....Tror inte det =) Jag har aldrig för stort kontrollbehov för att göra något sånt.



Sedan blev det filmkväll....Vi såg Disneyfilmen "chihuahua från Beverly Hills".

Poster

Om filmen:

Under sin semester i Mexico upptäcker Chloe, en snofsig chihuahua från Beverly Hills, att hon är totalt vilse och behöver hjälp med att ta sig hem igen.

Så tyckte jag:

En Paris Hilton som blivit förvandlad till hund, en talande snobb chihuahua. Chloe heter hunden som hamnar på villovägar från sitt fina hem i Beverly Hills och katastrofen är ett faktum, ingen manikyr, pedikyr, ingen skumpa osv.
Helt ok film, mysig och charmig på sitt vis, Disney är ju alltid Disney.

++

Nu är klockan mycket, dags för mig att krypa till sängs, imorgon bitti väntar Operation Sommar 2009 igen....
Morgonpromenad!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback