Måndag

Datum: 2009-03-23 Tid: 22:15:44
Usch idag var jag trött, hade kunnat sova hela dagen....i allafall legat i sängen och softat. Men jag hade ju några ärenden att göra idag. Klockan 11.15 var det dags för ett besök hos min naprapat Helene på Naprapat Värkstan. Hon ska hjälpa mig att få min rygg i toppskick. Efter lite akupunktur, massage, knäckning och stretch så kände jag mig som en helt ny människa när jag gick där ifrån. Så skönt, ryggen kändes mjukare och lättare.....Ska dit igen nästa måndag så ska vi nog se till att jag slipper ryggbesvär i framtiden. Måste bara komma ihåg att göra de övningar som hon bad mig göra på gymet, blir lätt att man struntar i det. Men nu har jag lovat mig själv att göra det.


Se hela bilden


Åkte in till stan en sväng för att lämna tillbaka ett utav löshåren som jag köpt till lördagens jobb, passade då också på att köpa ett nytt till mig själv också. Har haft samma sen nov, så bra kvalité som det har varit på det här håret har jag aldrig varit med om, annars brukar man ju behöva byta 1ggr/mån.

När jag kom hem så käkade jag lite lunch, sen tog jag på mig träningskläder och gav mig ut i snöslasket och blåsten. Det blev 1 timmes promenad....skönt att röra lite på sig.
Började lyssna på en ljudbok idag, "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson. Mycket spännande....

Flickan som lekte med elden - Larsson, Stieg - Böcker

Tog ett varmt och skönt bad när jag kom hem, blev lite frössen efter promenaden, det var ju tyvärr inget skönt vårväder ute som man kanske hade förväntat sig.
Resten av kvällen tillbringade jag framför datorn och tv´n och i telefonen med min baby, som äntligen kommer hit igen på torsdag...Åh vad jag längtar!

Nu väntar sängen, ska upp tidigt imorgon för att träna på gymet.

Godnatt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback