Fredag

Datum: 2009-03-29 Tid: 20:06:45
Upp klockan 07.00, kände verkligen inte för att kliva upp när jag vaknade upp brevid Magnus som låg och sov så skönt. Ville inget hellre än att somna om och sova vidare. Men det var bara att kliva upp, duscha och fixa till sig. Ordna frulle och sedan väcka Magnus, åt frukost lite snabbt innan det var dags att åka. Min baby är en ängel, han körde mig till mitt jobb ute i Enskede, skulle på en modellplåtning ute vid Svedmyra/Stureby. Jobbade tillsammans med en fotograf som heter Ullrika och så var det fyra modeller, som behövde bilder till sina modellböcker/portfolios. Och det behöver även jag, bilder till min sminkbok på modeller med vardagssmink/naturliga/plane/snygga och cleana bilder.


Började klockan 09.00 och då kom det två modeller, gjorda lite olika sminkningar, försökte hålla mig till lite smink, kan ju tyvärr vara lite svårt för mig som älskar massor av smink. Men alla verkade nöjda och glada så det var ju roligt, blev en del olika frisyrer också....Klockan 11.30 var vi klara med dem, så då var det lunchdags.
Och strax efter 12.00 kom de andra två modellerna, och även de skulle ha enkla frisyrer och lätta make uper. Det rullade på ännu bättre med dem, så vi blev klara mycket snabbare än vad jag trodde.


Magnus var på arbetsintervju på ett ungdomsbehandlingshem ute vid Södertälje, så när han var klar där så kom han och hämtade mig. Han hittade ut dit igen, så impad....inte så lätt om man inte är så hemma här i storstan ;) Men han har ju ett grymt lokalsinne som en annan saknar =)
Det hade gått jättebra för honom, det kändes bra och att han hade svarat bra på frågorna som arbetsgivaren ställt. Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att han får det i sommar eller något utav de andra jobben har sökt.

När vi kom hem så kröp vi ner i sängen och kramades lite, och vips så sov vi båda två. Snacka om trötta, ca 2 timmar senare vaknar vi upp och ute så öser snön ner...helt galet, vart tog våren vägen?
Efter bara några timmar så var det ca 1 dm snö ute igen....
Vi käkade lite middag sen var det dags att fixa till sig till kvällens äventyr.......
fortsättning följer......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback