ErotikMässan

Datum: 2009-03-29 Tid: 20:31:19


Fredag kväll tillbringade vi ute i alvik, på Gamla tryckeriet (där jag jobbade med tv-programet "Floorfiller"). Det var nämligen dags för Erotikmässan igen. Och självklart så skulle vi dit...var ju där förra året också, och då var det riktigt bra.
I år var det så där, mer folk än sist, men sämre strippor (jätte tunna brunnetter) och det gillade inte Magnus, inte jag heller för den delen, de manliga stripporna var samma som förra året. En kille som vekligen är grym på att dansa, utklädd till vampyr med huggtänder, vita linsor mm...lite scary!



Det är ju så mycket roligare när det blir en show utav uppträdandet, och inte bara en tjej som åmar sig mot strippinnen och slänger plagg efter plagg.  Tex när de gör lite akrobatik på strippinnnen, tar upp folk i publiken och hittar på lite bus. ;)

Det fanns ju också en hel del roligt att titta på, en massa utställar utklädda till det mesta och som sålde det mesta.
Mycket snygga underkläder, strumpbyxor, skor, mm.


Tyvärr så var klänning jag hade köpt till denna kväll för liten över bysten, j-vla tuttar.....den som skulle ha varit så snygg på annars....Men skorna älskar jag, de var så snygga...det fick bli en svart klänning till istället och en massa lösögonfransar och sotade cateyes ;)

Vi hade en riktigt trevlig kväll i allafall ;)

Nästa mässa är Foxy Fall som också blir i Alvik den 28 okt - 1 nov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback