Träna, tvätta.....sova ensam

Datum: 2009-06-17 Tid: 22:07:07
Somnade som sagt väldigt sent igår, höll Magnus sällskap. Klockan blev 02.00 när jag somnade och jag är i stort behv utav mina 8 tim skönhetssömn för att jag ska bli människa igen. Så kl 10.00 i morse slog jag upp ögonen, och ute sken solen. Underbart....det var på tiden! Snälla låt den stanna nu......
Lät Magnus ligga kvar och sova medans jag käkade frulle och gjorde mig klar.
Han vaknade strax efter kl 11.00, då klev han upp och käkade frulle och softade lite.
Kl 13.00 så var det dags att åka iväg till gymet och träna, det ska bli så skönt. Jag behöver verkligen detta, få lite ny motivation och krafter.

Det gick mycket bra att träna trots det långa uppehållet, känner mig mycket nöjd efter dagens styrkepass. Skönt att vara tillbaka igen, känna att det är roligt att träna igen....så nu ska vi göra stenhårt hela sommaren, får vi se vad som händer. Om jag nu kan låta bli all den goda glassen =)



Till middag blev det lax i ugnen med lättcreme fraich, lättost och kryddor, en stor sallad och färskpotatis......Nice! Friskt och gott.....

Magnus gick och la sig och sov igen och då sprang jag upp till tvättstugan och tvättade det "vita" sofföverdraget. Dags att byta nu....och äntligen fick jag en tid till den "grova" maskinen.



Satt och tittade på lite byten idag, genom den interna byteskön, hittade en 3:a där i Västertorp på 71 kvm, ca 4.700:-/mån i hyra som jag la in en intresseanmälan på. Jag blev nr 2 i kön, så jag får hålla tummarna nu att nr 1 inte vill ha den och att vi i allafall får komma och titta på den. Har en kompis som bor i en utav dem, och de är jättefina. Men vi får se, vore skönt med större men det är inget måste och brådis än så länge.

Nu har min baby åkt och jobba =( så då får man sova ensam i natt.....Hur ska det gå? Alltid så jobbigt när man vant sig vid varandra, sova nära osv. Men det ska nog gå....ska ta ett hett bad nu och läsa lite så blir jag lagomt dåsig och trött kan jag tänka mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback