Lördag....Träna, jobba, mysa!

Datum: 2009-01-17 Tid: 19:06:39

Vad har hänt idag då? Sov till klockan 10.00, vaknade tidigare, men då såg Magnus ut att sova så gott, väckte honom...då sa han bara godmorgonn Plutten sen somnade han om lika fort. Jaha tänkte jag, då kan väl jag också sussa i några minuter till, och vips så var klockan 10.00 =) Äntligen är Magnus hemma igen, sover så gott när jag har honom brevid mig, får en helt annan sömn, skulle kunna sova dygnet runt med honom.

Då var det dags för dagens träning, 1 timmes powerwalk, och Magnus hängde med, trots att han hade grym träningsvärk i benen. Såg lite roligt ut när han gick, som om han hade något där bak =) Fniss.... 7 minusgrader har vi i Sthlm idag, men så fort man har fått upp värmen så märks inte det. Eftersom vi går innen frukost så började min mage kurra och skrika efter mat så det var så gott med fruskost när vi kom hem....Mmmm

Klockan 15.00 åkte jag över till Årsta, till Jossan & hennes syster, skulle sminka och fixa deras hår inför kvällen 50 års fest som de skulle på. Jossans syster fyller 50 år idag, och ska bjuda på skaldjursbuff´e på Globen Hotell. Gissa om jag blev sugen? =) Hade ju varit så gott...äta hur mycket krabba, hummer, räkor, kräftor, musslor man vill....Mumsigt!



Åh jag bara älskar skaldjur!
Tänk Smögen/Västkusten på sommaren, en massa färska skaldjur, vitt bröd, mouserande vin och trevligt sällskap.
Så nice =)
Undrar om jag & Magnus kanske ska ha skaldjurs afton imorgon kväll?? Hmmm...kanske.

     

Vad händer ikväll då?
Just nu så sitter Magnus i sin egen lilla värld, det är nämligen handbolls VM på tv´n.
I halvlek står det 19-7 till Sverige! Heja Sverige!!!
Nu är han lycklig Magnus...handboll i en ca 1-2 veckor, varje dag. Så då lär det ju inte bli så mycket utgång för våran del. =)



Nu ska jag ställa mig vid spisen, där vi kvinnor hör hemma =) Hihi...NOT!
Till middag blir det fläskfilé med hasselbackspotatis, champinjoner och en god hemmagjord sås.
Och klockan 20.00 är det körslaget på tv´n och det frå vi ju inte missa.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback