Min Tisdagskväll.....

Datum: 2009-01-20 Tid: 23:29:35
Idag har jag & Nine lekt. Träffades klockan 16.30 vid Mariatorget, gick till Restaurang "Helenes Krog" på Hornsgatan.
Det är så underbar mat där och trevlig personal. Jag åt fajitas mix (vitlöksfräst kycklingfilé på lök/paprikabädd med 2 olika dipsåser och en massa sallad) Mums så gott det var....I just love that place!



 


Den underbara och grymma maten ;)


Åka till Medis och gick till biografen där och såg filmen "Bröllopsduellen" som var så bra, mysig, rolig och sorglig. Helt klart värd att se för alla tjejer, lovar att alla tjejer kommer ut från biografen och fantiserar om sitt egna drömbröllop!


Roligt att träffas och göra något skoj så här mitt i veckan, då blir inte vardagen och dagarna så tråkiga. Vi bestämde oss för att göra detta oftare, ses och hitta på något skoj. Bor ju så nära varandra ;)


Väl hemma igen så blev det lite bloggande så klart, och klockan 22.40 var det Baben Vickans nya serie, och det måste mab ju bara se! Tänk att det räcker med att bara vara snygg för att lyckas ;)
Tycker personligen att Vickan är riktigt snygg, snygg kropp, stora bröst, fylliga läppar och en stor blond kallufs till hår...Just my style ;) Hihi......Snacka om att hennes bröst var hennes bästa investering i hennes liv, utan dem vem hade hon varit då?



Lite roligt var det när Vickan letade klänning till Elton Johns Aids gala, hon ville ha något som var glamoröst, INTE för urringat och för sexigt. Den här klänningen var det hon gjorde entre i ;)

 

Kisses from Victoria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback