Stockholm i mitt hjärta

Datum: 2009-01-07 Tid: 00:36:07





Då var det dags att åka hem igen, hem till Sthlm! Känns tråkigt men det ska ändå bli lite skönt, har inte varit hemma på ca 2 veckor nu. Så det är väl på tiden, kan ju inte vara pår resande fot jämt, även fast jag är det i stor del utav mitt liv =) Ibland är jag hemma i Sthlm, el hos mor o far i Bollnäs, el hos Magnus i Luleå el i Skövde hos Magnus päron, el på någon annat ort när det är jobb på g. Men det är ju roligt ockå, ska verkligen inte klaga. Önskade att det var lite oftare till varmare breddgrader =) Thailand tex, det vore nice nu när det e så kallt ute...Får ta en tripp dit nästa år kanske, fira jul & nyår där =) Beror väl på Magnus och hans fu**ing schema och skola. Hoppas i för sig själklart på att komma iväg innan dess, gärna 2-3ggr =) Kankse man skulle ha en repris sen förra året, resa till Egypten i jan =) Helena kanske e sugen?

Magnus pappa var en ängel i morse, när vi hade gjort oss i ordning och skulle packa in alla våra saker i bilen, visade det sig att han hade tvättat hela bilen, såg helt ny ut, toppskick, som en ny bil, kollat över hela bilen, fyllt på olja oc spolarvätska mm....Tänk om bilen alltid kunde hålla sig så här. Men när vi skulle starta bilen och åka, så startade den inte, j*vla batteri, slut igen, 3 ggr den här vintern, kanske dags att byta, köpa ett nytt???

Till slut kom vi iväg, men klockan hade väl blivit 14.00 när vi satte oss i bilen...Och nu har vi 4 tim bilresa framför oss, den kommer nog ta längre än vanligt eftersom väglaget inte är toppen just nu. Halt och en mass snö....Åkte från 12 minus och åkte förbi allt från 22 till 10, konstigt hur det kan skilja sig??? När det e så nära....jaja, naturen! =)

Stannade och handlade lite mat på Ica Kvantum innan vi åkte hem, kylskåpet hemma lär det ju eka i efter 2 veckor.
Till middag lagade vi tacos, gott och enkelt, gick snabbt att laga.
Sedan tände vi en massa ljus i sovrummet och kröp ner i sängen, det har vi längtat efter, våran säng och tv =) Och alla filmer....Ikväll blev det "Smother".



Smother:

Livet är hårt mot Noah - han har precis fått sparken från jobbet, hans fru försöker övertyga honom att de måste skaffa barn, och till råga på allt: hans mamma har bestämt sig för att flytta hem till honom!

En bra film, rolig och mysig, bra skådisar, många gånger tycker man väldigt synd om Noah, han har det inte lätt, pinsam stundtals ....+++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback