Middag hos Micke & Therese & Agnes & Ella

Datum: 2009-01-06 Tid: 22:48:50
Började dagen med en lång promenad i kylan, välbehövligt efter allt frosseri under jul och nyår. Gick i ca 1.5t timme, så himla skönt, trots att det var 6 minus grader, kändes som minus 20 =( brrr...så kallt. Passade på att sola på vägen hem, på Magnus gamla gym "Plaza", 35 kr för 20 min, jättebra rör fast solariumen ser ut att vara ifrån 90 talet, tur att de byter rör i allafall. Så nu ser man lite fresh ut igen =)

Sen var det hem och käka lite lunch, duscha och göra sig i ordning för en tur på stan. Vi brukar ju alltid köpa med något till Agnes och Ella, Micke & Therese döttrar när vi kommer på besök. Och nu har det ju varit jul och Agnes har legat på sjukhus så då var det ju själklart att köpa med något. Hade innan jul köpt två tuffa t-shirtar åt dem, en med "Iron maiden" och en med " Guns ´n roses"...Rockbrudar!!! Så tufft så...När man ser så där coola kläder till barn är det ju så att en anna också blir sugen på att skaffa smått snart =) Haha...Närå, men roligt är det...med barnkläder =)
Sprang in på BR leksaker för att hitta något till Agnes, det blev så klart en Bratzdocka och en krambjörn som lyser i mörkret.

  

Shoppade lite på den underbara affären "Zone" också....finns ju så mycket snyggt där =) Vill ha allt!!!



Fikade på ett mysigt café "Rådhuscafét" inne i stan, på torget. Åt varsin macka och jag drack en varm choklad och Magnus kaffe så klart.
Sedan bar det iväg till Micke & Therese ute i Stöpen...Det var roligt att träffa dem igen, händer alldeles för sällan tycker jag. Synd att man ska bo så lång ifrån varandra....Bjöd upp dem till Sthlm igen, får väl se när det blir, när de har tid att komma.
De hade lagat mat som de bjöd oss på, det var bulgursallad med kyckling, en massa plocksallad tex majs, paprika, gurka, tomat, lök, mm och en avokadokräm =) MMmmm mums, vad gott det var. Kändes gott att äta något friskt och nyttigt.

Matdags för barnen....

 
 

Ella var på bra humör...En glad liten tjej =)

 

En stolt pappa Micke med sin söta, lilla dotter Ella. Ett riktigt charmtroll =) Pappas finger ser ut att smaka bra ;) Lilla Ella blir glad och ler så fort man tittar på henne, eller kan det bero på att man ser rolig ut =) i hennes ögon kanske =) hihi...



Hade en mycket trevlig kväll, mycket god mat och trevligt sällskap.
Hoppas vi ses snart igen....
Kom hem strax innan tolv...så det var bara bums i säng ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback