Made in Sweden

Datum: 2009-01-14 Tid: 23:36:34
IdolJuryn är tillbaka i nya tv-programmet "Made in sweden".
En dokumentärserie i fyra delar om producenterna, låtskrivarna Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson och deras gemensamma musikbolag Meriola.
I serien får man följa hur de producerar och lanserar de handplockade svenska artisterna Kim Fransson och Janet Leon, med målsättningen att de ska nå den internationella artisteliten.

Anders & Laila Bagge och Andreas Carlsson



De två artisterna Kim & Janet, som med hjälp av Anders, Laila & Andreas ska bli artister =)



Superproducenten Desmond Child totalsågade okände Kim Fransson. Din låt suger sa han till Kim.....

Kim Fransson håller inte med Desmond Child, som tycker att texten är dålig, och försvarar sin låt.

Det retar upp superproducenten - som går hårt åt den blivande stjärnan.

- Du kanske ska lyssna på en som skrivit tusentals låtar och haft över 70 hits på topp 40-listan. Så det är rätt arrogant att säga så, replikerar Desmond.

Och fortsätter:

- Hur vet du vad som gör en text bra, särskilt på ett främmande språk?

Kim Fransson blir, trots att han varnats för Desmond Childs ärlighet, märkbart sårad - och arg - av producentens hårda ord.

- Låten låter som ett slags "Baywatch"-ledmotiv. Och Desmond sitter där och läspar som en slags fet jävla amerikansk hamburgare. Jag fattar inte vad fan han pratar om, säger han när Desmond tillsammans med Andreas Carlsson sätter sig ner för att skriva om Kims låt.

Anders Bagge reagerade så starkt på hela händelsen att han kände sig tvungen att lämna rummet.

- Det gjorde jätteont för mig att se Kim. Han har aldrig träffat en sån här människa i hela sitt liv som är så rak, säger han i programmet




Min Kommentar: Sluta lipa Kim, här har du chansen att bli världsartist och få hjälp av en utav världens bästa låtskrivare. Sluta var så "Typisk svensk" som inte kan ta kritik. Lyssna på någon som är kunnig i det ämne som du är ny på och se o lär av honom istället för att skämma ut dig för hela svenska folket som säkert håller med mig och tycker att du är en fjolla.
Vill man verkligen detta, då tar man inte åt sig på fel sätt utan vänder det han sa till något positivt, som tex han är känd, grym på det han gör, kanske jag kan lära mig något utav honom. Vad skulle du vara utan idoljuryn och Desmond...Ingenting! Ta åt dig allt och du kanske kan lyckas.
Skönt program, Anders Bagge e ju så skön o mysig, som en stor teddybjörn som man bara vill kram, medans Laila & Andreas bara är snygga ;)
Kommer absolut att följa den här serien, fick tyvärr inte se så mycket utav Janet, men vi fick höra att hon hade en otroligt stark pipa, vacker utstrålning osv och sånt går ju hem, lite skillnad mot för Kim tycker jag då.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback