En Onsdag fylld med träning

Datum: 2009-01-14 Tid: 16:01:42
Dagen började med att jag klev upp klockan 08.00, det var så mörkt ute så det kändes som om det var mitt i natten. Åh vad jag gärna hade legat kvar, men det gick ju inte. Jag skulle ju nämligen ner till Noomi på torget kl 09.00 och fixa mina naglar. Så idag slog jag rekord på att göra mig i ordning, åt frukost, sminkade mig (rätt sparsamt för att vara mig), fixa håret, klä på mig till klockan var 08.50 och då var det dags att gå.
Naglarna känns så där idag, hon kortade ner dem jätte mycket och jag som är van med långa klor, men hon skulle prova något nytt på mig så skulle jag återkomma och säga vad jag tycker. Jag vill gå dit igen och be henne förlänga dem ännu mera, nu har jag bara mina egna med fransk manikyr förstärkning...Miss my long nails =( Men de växer väl....Fort hoppas jag.

Sen blev det en extra lång promenad i vinter/vår solen, gick till Skanstull ifrån Västertorp, tar ca 2 tim =) skönt, men nu har jag ont i fötterna.Fotmassage? Ja tack!
Käkade lunch på mitt favorit café "Barisso" vid Södra station, det blev en Ceasarsallad som alltid, jag är så tråkig så jag vågar inte prova något nytt. Det är ett vinnande koncept den salladen, mmm så gott. Såg en till kändis idag, nämligen Tina Nordlund, fd fotbollsspelare, hon var också där och käkade med någon kille jag aldrig sett förrut =) hihi...


Sen blev det ett varv i Ringens shoppingcentrum, men jag var duktig och handlade ingeting däremot så hittade jag några snygga bh:ar från märket Tiger som Twilfit har tagit in, de fanns tom i min stl och det hör ju inte till vanligheten nu för tiden =( Men den fick vänta, de hade också fått in snygga trosor/hipsters från Calvin Klein i chockrosa =) snygga och skön kvalité. Och där såg jag ännu en kändis, Regina Lund som var där och shoppade på Rean, det blev en ljusrosa sidenpyjamas för henne.


Nu är klockan 16.00 och jag är astrött, jag som ska iväg och träna kl 17.30, så jag tänker lägga mig och vila i 30 min innan jag stoppar i mig något och drar iväg till spinning Puls......

ZzzzzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback